![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17241725172617271728 1762> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не знам за другите ама јас не паузирам.....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
i jas ne pauziram
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Jas veke zavrsiv so pauza...sega sum tuka
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
pa vie rabotite po 6-7 casa, normalno deka nema da pauzirate
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
НА ТВОЈОЈ РУЦИ ПРСТЕН
У ТВОМЕ ОКУ СУЗЕ
ТАЈ ДРУГИ ШТО ТЕ УЗЕ
НЕ ВОЛИ КАО ЈА
ОН НИЈЕ СТОБОМ БИО
И СЛУШАО ГИТАРУ
И НЕ ЗНА ПЕСМУ СТАРУ
ТУ КОЈУ СРЦЕ ЗНА
...........................
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
еве ме
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
pesna i pol
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ФАЛА ЏАКИ...
ИАКО ПОВЕЌЕ БИ САКАЛ Д АПРОЧИТАМ ИСЛЕЊЕ ОД ДАМИВЕ....
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
да не заспавте
![]() |
|
![]() |
|
НИ СИ МИ ПУНО ДАО ЖИВОТЕ
НЕ ПАДА ТЕШКОРАСТАНАК НАШ
ТАКО ЈЕ МАЛО БИЛО ЛЕПОТЕ
ЈЕР НИСИ ХТИО ДА СРЕЧЕ МИ ДАШ
НИСИ МИ ПУНО ДАО ЖИВОТЕ
НЕСРЕТНУ ЉУБАВ А УЗЕ МИ ЊУ
НИСАМ ЈЕ МОГО ДЕЛИТ СА ДРУГИМ
ЊЕГА САД НЕМА И ЗАТОА САМ ТУ
СУТРА МИ СУДЕ ЗБОГ ЉУБАВИ ЛУДЕ
ВЕТАР НЕК НОСИ СВЕ У ДИМ
САМО МИ ЗАДЊУ ИСПУНИ ЖЕЉУ
НЕ ДАЈ МИ ДА ЈОЈ ОПРОСТИМ
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kolega...me ostavi bez text...so stihovite
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bosa,stigna...od pauza
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slabo denes...eptem
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17241725172617271728 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |