![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17231724172517261727 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Djaki...ne pretera...jas te sledam...i se vosh*tuvam...i milo mi e za tebe
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Вал има да ја шинам од сеир.. она на мене ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Браво џакондо ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Дјакондо на која ТВ сте давале изјава?
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
da me sines od seir???
a koj me ogovarase od sabajle sitno sum broela ne sum mozela da stojam? toa ne se vazi od ponedelnikot vecer sto ja skrsiv casata i ne mozev da stojam za toa bese vinovna Kleopatra ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Cao decki...od mene,,
SE CITKAME
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Никој не те оговараше...
![]() И не беше Клеопатра само твоја ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
cao Vall
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Чао Јинг мила
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate, toa od ogromna lubov kon Egipetskata kultura zatoa ti ja iscedija do kapka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Да, да верувам дека е така ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Одам и јас ве поздравувам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cao Nate.
eh jadna jas, ostanav sama ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
јас сум тука ако нешто ти значи тоа
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17231724172517261727 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |