![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17221723172417251726 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako vo Hrvatska...
Ubavo pomina so proektot?
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Odlicno
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKI...MI SE ZAVRTI UMOT..OD TOP
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Пих се разочарав... моралисти и се паметњаковичи..
за мене е девојка онаа која нема туле негу нозе.. а понекогаш и тоа го немате зашто сме похрабри за многу работи... Ла филе џабе се наоштрив.. го нема ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Лепо ти је Загорје зелено, а у њему бијели Загреб град
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Nate...kogo go barate,,>>
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Nate i ovoj e jak samo na zbor.
ne se sekiraj, ke si najdes ti nekoj MAL zgoden i neophoden Mlad de, greska u pisuvanje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Utre ke prodolzime...
Sega nema nikoj...site se razotidoa...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nate,,,,OVA DEVOJCENCE...SAMO ZEZA NESTO...
Koga ke udram jas na zezanje od ponedelnik,,,aj..aj
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
I da vi se pofalam dadov izjava na hrvatski jazik za edna dokumentarna emisija. Cisto hrvatski.
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() CAR SI COVECE..
RESPEKT...
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
a be Vall, koristam duri mozam. znam deka od ponedelnik nema da ,mozam krajot da si go fatam od zezanje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Ne znam dali znaete kakvo e cuvstvoto koga novinarot i kamermanot ke te pofalat za ubavata izjava, radiofonicniot glas i zato deka ne mora nisto da secat(montiraat). Izgleda deka preterav
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17221723172417251726 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |