![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17191720172117221723 2229> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
PAMETNA...E NAVISTINA...
KUKJA CISTA,UZIVA...NEMA SO KOGO DA SE KARA,,ZA KOJ DA GO FRLI GUBRETO"
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
nekako ti e poznato, a Vall
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lele Zokki ima sreka sto denes nekako ne sum raspolozena za negativni komentari inaku do sega nekolku pati me povlece za jazik. dve godini razvedeni i uste ja narekuva zena mi. toj tip ima problem so samiot sebe |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
NA LP ILI NA MAIL???
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Da,la fille...
TI JA POZNAVAM TAA TVOJA DRAGA PRIJATELKAAAAAA
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
LP...BRISETE PONEKOGAS.............
![]() |
||
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Прашање на Вистината... да си ја пуштал да живее како комшиката или колешката ќе бевте уште во брак??? |
||
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
ama neli e prekrasna prijatelka mi Vall. prosto uzivam koga pijam kafe so nea. eve mozebi vo petok pak ke se vidime
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
MOETO E IZBRISANO....
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
Bravo NATE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Moze la fille....
I jas sakam da pieme...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
a NEJZINATA KOLESKA USTE E VO BRAK????????????
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
до кај стигнавте мили мои? немам време да читам...
![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
IRENA SE VRTIME VO KRUG...AMA ISPUSTI EDNO SEKSUALNO ISKUSTVO VO TVOJOT ZIVOT
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
какво Мари? некое необично?
![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17191720172117221723 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |