|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 170171172173174 217> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znameto na IWO JIMA
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:12 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEBILEN TELEFON
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:12 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tie "debilni" telefono imaat i kopce/dugme/opcija ON/OFF koga ke e na off, simpaticen glas ti kazuva deka predplatnikot ne e dostapen
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah zaboraviv... ili vo slucaj da imas "sekretarka" kako se vika vo MKD? maili... se uklucuva toj/taj/toj/toa ( ne znam kako da go narecam) i mozes da ostavis poraka, pa (ne)predplatnikot koga ke go ukluci pak ke moze da slusne sto ste ostavile kako "govorna"poraka...
aj dosta vi bese |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo toj sluchaj,seka... podobro voopshto da ne troshisha pari za telefon.
Eve,eden tip...na NAJDEBILEN telefon so kamera |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BASKA E MODERNO SEGA DA SE SNIMAT SO NEGO SEXANJA PO SREDNITE SKOLI I ............... DA NEZBORAM
DEBILEN VO SEKOJ SLUCAJ Изменето од anakin - 11.Јуни.2008 во 12:26 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KNIGA
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:13 |
|
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЦАР ПИЕ ВОДА
Пролет....... природата се буди од зимскиот сон ..... Цвеќињата расцветуваат, дрвјата почнуваат да ги пуштаат своите пупки и листови, целата природа размирисува...... тревата почнува да раззеленува, птиците се враќаат од југ и почнуваат да црцорат и да ги пеат своите милозвучни песни.... Сонцето полека се искачува на хоризонтот, децата излезгуваат во маалските паркови пред своите куќи и згради, трчаат наоколу со силен џагор, а секаде наоколу летаат ПЕПЕРУТКИ. Зар има нешто побаво од тоа.... ??? Бели, жолти, виолетови, еднобојни, шарени, со точкички, со линии..... секакви,....... треперат со своите крилја, лизгајќи по воздухот, носени од лесниот ветрец од цвет на цвет..... И сета таа убавина за момент ќе ја прекине еден детски вик - ЦАР ПИЕ ВОДА..... и сите погледи се вртат кон најголемата пеперутка на видикот.... Огромна во споредба со другите, доминантна, грандиозна..... со својот шарм ги плени сите погледите од далеку..... и сите трчаат кон неа.....да ја видат..... а таа незаинтересирано и уважено летнува ..... Тогаш ми станува јасно зошто ЦАР .... иако сé уште ми останува по малку нејасно и загонетно она ПИЕ ВОДА..... Најверојатно затоа што царевите на пеперутките најчесто се сретнуваат на оние места каде што има вода.... затекнати како пијат...... Велат дека девојчињата кога имаат убави доживувања чувствуваат пеперутки во стомакот... не сум доживеал никогаш такво чувство... но можам многу добро да си го замислам..... Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 13:57 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wilhelm Tell
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:13 |
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Das post ,...go proglasuvam za naj-post na individui
za ovaa nedela Изменето од mamma - 13.Јуни.2008 во 01:25 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DANKE
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Индивидуа : Форумџија/Форумџика
Па, редно е да ги покажеме најголемите индивидуи,..... форумџиите Профил : Луѓе со голема потреба на споделување на своите мисли, желба за докажување па макар и во виртуелниот свет, а понекогаш, само луѓе со вишок на слободно време Работниот ден им започнува со логирање на форумот, и на брза рака прегледување низ активни теми, и после секој си оди на својата страна, во некој дел на форумот... сите си имаме свое омилено катче, без разлика дали за некого тоа е вероисповед или форумските игри..... Форумџиите работат во три смени : Утринска, Попладневна и Ноќна ( или попозната, како трета смена ) Најголемите проблеми се појавуваат кога треба да се притисне копчето ИЗЛЕЗ,... сите се убедуваме ,, ајде уште само еден пост ,, Како и да е, сите тука сме индивидуи, кои вака така,..... си најдоа место во историјата на идивиди форумот....... |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo nedostatok na inspiracija(im se izvinuvam na site pishuvachi na individui shto dolgo me nema tuka)i vo kontekst na postot na Bisernata ni devojka,ke si zemam sloboda da go povtoram mojov post za "institucijata"-FORUM i rabotno mesto-FORUMDZIJA |
|
Внеси реплика | страница <1 170171172173174 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |