![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17121713171417151716 2229> |
Автор | ||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
zokiiiii ne se maci da pisuvas tolku ejjjjjjjjjjjjjj
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Devojceeeeee PA KAJ SI TI??
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
alma od kas si? mislam ako sakas kazi ako ne..
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Zdravo Bukra i Alma...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Sakas parce torta "shvaler"
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Lilija7 - 15.Ноември.2006 во 14:10 |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
MARKO...
STIGNA ZA NA TORTA I TI???
![]() |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
pa na rabota Vall. ama bev busy od sabajle.
Inaku enma da odam za Anglija. Se uste go nema garantnoto pismo a utre e posleden den za viza ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Bukra se vraka ponedelnik docna navecer i ke se vidime vo vtornik.Edvaj cekam
|
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Aj dajte mu na Marco ne od "Svalerot" torta, od "Svalerkata".....
![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
|
DOBRO DOBRO.
GI PRIMIV VASITE PORAKI . NEMA DA VI DODEVAM POVEKE SO MENE. OSTANETE SI SO VASITE TRAC MUABETI. ZIVEJTE VO KOZURCITE NA VASITE KUKLI ,PRODOLZETE DA BIDETE SENKA OD VAS SAMITE. POZDRAV. SAMO NE USPEAV DA GO IZBRISAM BAREM I PRVIOT DEL. |
||
ZOKI
|
||
![]() |
||
|
Devojce,sedi si tuka...
Precekaj si JA LJUBOVTA.....
Next time...za Anglija....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ajde devojce...5 dena se vo prasanje..ne trosi pari fazla
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17121713171417151716 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |