![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17051706170717081709 2229> |
Автор | |||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
HEHEHE, MARI...SITE SME IZMEGJU.......OD POCETOK SME ISTOCNJACI, AMA POSLE ODREDENO VREME STANUVAME ZAPADNJACI.........
![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
DRZI CENTAR, TAMU E NAJUDOBNO......
![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
Marijanche ... dobro ne prasa Lily...
nema izmedju.... kolku sto gledam za ljubovta se zboruva... malku se mesa so fizickata potreba od sex... marijanche... ili si ili ne si... nemoze pola... ili e zenata bremena ili ne e... nemoze polubremena... ili sakame bezuslovno.. ili ne... BEZUSLOVNATA LJUBOV E NEOGRANICENA... TAA IMA BOZJA PRIRODA... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Држам држам..
![]() ![]() ![]() ![]() ти кажах ли јас дека оште го чекам тоа слаткото од мачето?? |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
не се сили толку де, ми поставуваш трик прашања едвај се разбрав што си напишав сама ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
marco..sakam eden covek i go sakam do kraj..so godini..moze na momenti da mi doaga da go "ubijam" ili da mi se gadi od nego ama go sakam sepak....e sega za vozvrat so tek na vreme..neli ke pobaras i da ti se kaze deka si sakana..materijalno i nemateriajlno...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
aj pisi mi adresata na lp..ako ne go dobie do petok jas da ne sum "macka" poveke vo zivotot....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Не се бели маре мори не ми се црви
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() не сакам да ми го пратиш ... сакам да го донесеш... туууу читај мацо мегу редови.. и што си накострежила крзненцето.. ела те гушнам за гестов ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
SAKAM I JAS.......
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
VCERA SI KUPIV KNIGA "ZOSTO MAZITE LAZAT, A ZENITE PLACAT".....
![]() ![]() ![]() DA NE JA CITAL NEKOJ???
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
SO OVIE VASI KILOMETARSKI POSTOVI MI SOZDAVATE KONFUZIJA
|
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
||
i tebe obavezno
![]() |
|||
![]() |
|||
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
||
ZDRAVOOO
|
|||
ZOKI
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17051706170717081709 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |