IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 17041705170617071708 2229>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:08
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Cuco...razmisluvas....ili???
Ajde cekame tvoe mislenje

ne val se pokloniv pred marco so siot respekt sto go kaza(denes)..i se soglasuvam so toa ..
ako sakas nekoj mora da go sakas cel zivot(so pomal ili pogolem zar)..ama ke go sakas cel zivot...ako zborime za vistinska ljubov..

a ako zborime za meraci i strasti ..primerot so mercedes e poveke od tocen..

toa e moe razmisluvanje,,

a irena izvini srce so siot respect sprema tebe..jas ljubovta sprema boga ne ja znam...mislam neznam dali veruvam vo toa...prostimi mi gospode:)

Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:08
E PA VAKA:
POSTOI GOLEMA RAZLIKA VO SVAKJANJETO NA LJUBOVTA POMEGJU ISTOCNATA I ZAPADNATA KULTURA...
VO ZAPADNATA KULTURA - NEKOJ KOGA NEKOGO SAKA-OCEKUVA DA GO DOBIE ISTOTO ZA VOZVRAT...
VO ISTOCNATA KULTURA - ONOJ STO SAKA - SREKJEN E STO SAKA....DOVOLNO MU E CUVSTVOTO STO SAKA I NE OCEKUVA NISTO ZA VOZVRAT......

KADE SE PRONAOGJATE????????
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:09
Zdravo Lily....

Rabotime na seksualni temi...

I zborot sex ima dva agli na gledanje...
- od maska strana mislime kako da vlezeme...
- od zenska strana kako vleguva

a edna rabota e ...

Gospod znael deka ne ne biva mnogu...
bilo kakva rabota da treba da napravime ke ja upropastime... eve na primer da napravime hevtalica...???

zatoa e napraveno ...
najlesno da se napravi dete...
se e avtomatski...
hidraulika...
avtomatsko upravuvanje...
vlaznjenje... temperatura... zabrzan puls...
um...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:10
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

zDRAVO iRENA, vAL, mARCO, mARI.....

а јас CryCryCry
дека ми е лилто?? Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:11
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Irence,takva ljubov za zal ne postoi...takva e samo ljubovta na majkata kon decata...drugata ljubov...e kratkotrajna....ima iskra...ama nema jacina..nema intenzitet,,nesto tlee..ama ne e ogan kako na POCETOK
PA DURI I LJUBOVTA NA MAJKATA KON DETETO PRASANJE E KOLKU E BEZUSLOVNA!?!?!?.........CESTOPATI I RODITELOT MNOGU BARA OD DETETO-DABIDE DOBRO, DA SLUSA, DA GI IZVRSUVA NAREDBITE BEZ PRIGOVORI.......LOLLOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:11

jao lili aman veke dusha mi izgore po tebeSmileSmile...pak te enmase izvesen periodBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:12
Taka e Lily...

vistinskata ljubov e BEZUSLOVNO PRIFAKANJE ....
bez nekoja matematika...

inace Lily ... me potseti na filmot pettiot element...
so Lilu.... hahaaa

Eve tema: KAKO DA NAPRAVIME HEVTALICA!!!

da vidime koj znae kako se pravi hevtalica...
ke vidite deka tesko e za pravenje...
a koj e za seks... site...
oti e lesno da se napravi...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:12
Originally posted by natalija natalija напиша:

а јас CryCryCry
дека ми е лилто?? Hug
NE PLACI NATE, EVE GO LILTO, SE ZASILI, KOMENTIRA ZA LJUBOVTA, DEMEK NOGU JA RAZBIRA SETA........LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:13

E PA VAKA:
POSTOI GOLEMA RAZLIKA VO SVAKJANJETO NA LJUBOVTA POMEGJU ISTOCNATA I ZAPADNATA KULTURA...
VO ZAPADNATA KULTURA - NEKOJ KOGA NEKOGO SAKA-OCEKUVA DA GO DOBIE ISTOTO ZA VOZVRAT...
VO ISTOCNATA KULTURA - ONOJ STO SAKA - SREKJEN E STO SAKA....DOVOLNO MU E CUVSTVOTO STO SAKA I NE OCEKUVA NISTO ZA VOZVRAT......

daj molimte nesto izmegu nemaLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:14
Originally posted by marijana marijana напиша:

jao lili aman veke dusha mi izgore po tebeSmileSmile...pak te enmase izvesen periodBig%20smile
MARIIII, SE IZVINIH BE DUSKO, PREDVREME KAZAH DEKA KJE BIDAM OTSUTNA....LOLLOLLOL..DA NE TREBA OPRAVDANJE OD DOKTOR?????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:14
Imam eden prijatel koj i veli na edna moja koleska...

- mnogu te mrazam...
- zosto?
- ete taka ... mnogu te mrazam...
- aj... kazi zosto???
- koga ke vidam ubava kola vo grad... i koga ke pomislam deka nemozam da ja vozam... tolku ja mrazam taa kola... mi idi da ja izlupam celata...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:15
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

Taka e Lily...

vistinskata ljubov e BEZUSLOVNO PRIFAKANJE ....
bez nekoja matematika...

inace Lily ... me potseti na filmot pettiot element...
so Lilu.... hahaaa

Eve tema: KAKO DA NAPRAVIME HEVTALICA!!!

da vidime koj znae kako se pravi hevtalica...
ke vidite deka tesko e za pravenje...
a koj e za seks... site...
oti e lesno da se napravi...

A BE MARCO, LESNO E DA SE NAPRAVI HEVTALICATA...POBITNO I KOJ KJE HEVTA I ZOSTO KJE HEVTA????????LOLLOLLOL
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:15

E PA VAKA:

Кај западот LOLLOLLOLLOLLOL па и од западниот дел потекнувам по мама.. Или не зборевме за Македонија?LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 13:16
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

Imam eden prijatel koj i veli na edna moja koleska...

- mnogu te mrazam...
- zosto?
- ete taka ... mnogu te mrazam...
- aj... kazi zosto???
- koga ke vidam ubava kola vo grad... i koga ke pomislam deka nemozam da ja vozam... tolku ja mrazam taa kola... mi idi da ja izlupam celata...

LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 17041705170617071708 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,641 секунди.