![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17041705170617071708 2229> |
Автор | ||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne val se pokloniv pred marco so siot respekt sto go kaza(denes)..i se soglasuvam so toa ..
ako sakas nekoj mora da go sakas cel zivot(so pomal ili pogolem zar)..ama ke go sakas cel zivot...ako zborime za vistinska ljubov..
a ako zborime za meraci i strasti ..primerot so mercedes e poveke od tocen..
toa e moe razmisluvanje,,
a irena izvini srce so siot respect sprema tebe..jas ljubovta sprema boga ne ja znam...mislam neznam dali veruvam vo toa...prostimi mi gospode:)
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
E PA VAKA:
POSTOI GOLEMA RAZLIKA VO SVAKJANJETO NA LJUBOVTA POMEGJU ISTOCNATA I ZAPADNATA KULTURA...
VO ZAPADNATA KULTURA - NEKOJ KOGA NEKOGO SAKA-OCEKUVA DA GO DOBIE ISTOTO ZA VOZVRAT...
VO ISTOCNATA KULTURA - ONOJ STO SAKA - SREKJEN E STO SAKA....DOVOLNO MU E CUVSTVOTO STO SAKA I NE OCEKUVA NISTO ZA VOZVRAT......
KADE SE PRONAOGJATE????????
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Zdravo Lily....
Rabotime na seksualni temi... I zborot sex ima dva agli na gledanje... - od maska strana mislime kako da vlezeme... - od zenska strana kako vleguva a edna rabota e ... Gospod znael deka ne ne biva mnogu... bilo kakva rabota da treba da napravime ke ja upropastime... eve na primer da napravime hevtalica...??? zatoa e napraveno ... najlesno da se napravi dete... se e avtomatski... hidraulika... avtomatsko upravuvanje... vlaznjenje... temperatura... zabrzan puls... um... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
а јас ![]() ![]() ![]() дека ми е лилто?? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
PA DURI I LJUBOVTA NA MAJKATA KON DETETO PRASANJE E KOLKU E BEZUSLOVNA!?!?!?.........CESTOPATI I RODITELOT MNOGU BARA OD DETETO-DABIDE DOBRO, DA SLUSA, DA GI IZVRSUVA NAREDBITE BEZ PRIGOVORI.......
![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
jao lili aman veke dusha mi izgore po tebe
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Taka e Lily...
vistinskata ljubov e BEZUSLOVNO PRIFAKANJE .... bez nekoja matematika... inace Lily ... me potseti na filmot pettiot element... so Lilu.... hahaaa Eve tema: KAKO DA NAPRAVIME HEVTALICA!!! da vidime koj znae kako se pravi hevtalica... ke vidite deka tesko e za pravenje... a koj e za seks... site... oti e lesno da se napravi... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
NE PLACI NATE, EVE GO LILTO, SE ZASILI, KOMENTIRA ZA LJUBOVTA, DEMEK NOGU JA RAZBIRA SETA........
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
daj molimte nesto izmegu nema
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
MARIIII, SE IZVINIH BE DUSKO, PREDVREME KAZAH DEKA KJE BIDAM OTSUTNA....
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Imam eden prijatel koj i veli na edna moja koleska...
- mnogu te mrazam... - zosto? - ete taka ... mnogu te mrazam... - aj... kazi zosto??? - koga ke vidam ubava kola vo grad... i koga ke pomislam deka nemozam da ja vozam... tolku ja mrazam taa kola... mi idi da ja izlupam celata... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
A BE MARCO, LESNO E DA SE NAPRAVI HEVTALICATA...POBITNO I KOJ KJE HEVTA I ZOSTO KJE HEVTA????????
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Кај западот ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17041705170617071708 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |