![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17021703170417051706 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do kade stignavme...???
sto se desava ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Tocno Irence..se e programa na MOZOKOT..
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
MARKO..EVE DO SEXOT...VO GLAVATA...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
EJ..NIKOJ OVDE,,VEKJE 10 MINUTKI..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CUCO...USTE PODIGAS
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
MARKO...IRENA...
KOGO DA POVIKAM..DENES SME SL
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
често се прашувам зошто не трае љубовта цел живот кон еден човек или обратно на еден човек кон една жена
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
moze jas da kazam sto mislam????
![]() |
|
![]() |
|
Irence,takva ljubov za zal ne postoi...takva e samo ljubovta na majkata kon decata...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kazi CUCO...
CEKAME TVOJ KOMENTAR VO TVOJ STIL
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Toa e zatoa Irenche sto koga nesto ke go posakuvas e edno...
a koga ke go imas e drugo.... Ljubovta e vecna i neogranicena... no nie toa vaka go osekame... Primerno sakam mercedes... silno go posakuvam.... kopneam eden den da go imam... i eden den go kupuvam... stoi vo garazata... posakuvanjeto go nema... i pocnuvame drugo da posakuvame.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
dobar den na site!!!!!
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
MARKO..TOA E TOA...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Марко но не е исто предмети да посакуваш и љубов меѓу маж и жена
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17021703170417051706 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |