![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16991700170117021703 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisto iskisnavme na dozdot ...
i na zadnoto sediste ... Edna anegdota na taa tema.... zadno sediste.. Pred nekoja godina ja slusnav vo Kicevo... Na nekoj kolata mu bila rasipana i zel kola od drugar mu... mislam deka bila Ford... i koga mu ja vratil mu rekol: - dobro be... kako mozes da ja pravis taa rabota na zadnoto sediste od Fordot... nikako ne mi odese... (sedisteto ne bilo udobno za sex)... A ovoj mu rekol: - ajde... dojdi odma ke ti pokazam kako.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ha,haaaaaaaaaa
MARKO...DOBRO E OVA SO FORDOTTTTTT
![]() ![]() I MU POKAZAL...NELI???
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Toa bese varijacija na tema sex na zadnoto sediste...
A eve kako nastanalo trkaloto.... Nekoja zena ja molzela kravata ... vlegol mazot... a taa togas nasla da se navednuva... i toj od silna vozbuda... ja nadenal kako vo kol... a taa isplasena zela da mafta so racete... i pocnala da se vrti... na kolot... i taka si ja zaviskal nekolku paati... i mu teknalo da napravi trkalo... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Posle desetici godini...
slicna slucka... samo sto koga ja nadenal na kolot... tesko vrtela... oti nosela nylon corapi... i moral da ja vrti racno... malku nazad... pa pak vrtenje... taka se izmisli gvintot ... ili zavrtka i navrtka... strafovite... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Inaku seksot e izmislen pred 800.000.000 godini ... kolku za informacija...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
samo da ve pozdravam. imam mnogu rabota, ke ve druzam podocna
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
MARKO............
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
е Марко бисерите твои...
![]() ![]() ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
lA FILLE...sto guzva imas denes???
Sostanoci ili prevod??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lele...stomak me boli od smeenje.....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Uh...malku da prekinam...
Marko..ke me izbrkaat od rabota...
Srekja sto sega nemam bas nekoj okolu,,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Каде исчезна Марко? ...
Марко зошто не ме приметуваш? ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16991700170117021703 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |