![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 441> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da,da Agapi i po tvojot
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
лелеее нина знаејќи го лу нема никад да те погледне...освен ако сака да с еиспразни...
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Blue ama i4 ne si seriozna ti rekov ne sakam so Lou tuku...... znajsh so koj
|
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
hahah. Ajde jas mislam da pocneme so svadbata iako falat zetovite. Ili barem nie vencanici da si odberime, So vikas blueprayer ?
A nina mozime da ja stavime da frla bonbonjiinja i pcenka i paricki i sto li se frla tamu hahha
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...КУМЕ...ВЕНЧАВАЈ АЈДЕ...НЕ НИ ТРЕБА ДОКУМЕНТИ...ПОСЛЕ ТРЕБА НА СУД ДА СЕ ОДИ ...ВАКА ПОЛЕСНО...!АЈДЕ БАКНЕЖ..ОПАА...!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
агапи во темата ВЕНЧАНИЦИ го има мојот фустан...ама ќе сменам 3 зашто тројца земам па ако некој не сака од нив одма со насилство...нема мило епа силом
![]() ![]() ![]() еве загор си прифати знае дека душичка сум ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bkue ni si ozbilna ama i4 a ako si ti dushi4ka jas sum pogolema dushi4ka od tebe
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....НЕМА ВРЕМЕ ЗА ВЕНЧАНИЦИ...КАКВИ СТЕ ТАКВИ...АЈДЕ ДО МЕНЕ ...ТАКА ..ОСМЕХ МОЛАМ...ПАЗИ НА ТАНГАТА ...БОГАТИ...МАЛА ТИ Е ТУУУ...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
epa togas ajde da pocneme. Ali zetot moj go nema
![]() Изменето од Agapi - 29.Октомври.2007 во 23:26 |
|
![]() |
|
ДЕЧКИ ДА ВЕ ИЗВЕСТАМ ДЕКА СТРЕЈТ АП МЕ ОТКАЧИ ПОШТО ИМАЛ НЕКОИ ЦУРИ И НЕ САКА ДА СЕ ВЕНЧАМЕ....ТАКА Д АНИНА ЗЕМИ СИ ГО НЕГО АКО САКАШ
|
|
|
|
![]() |
|
Ahde lugje da po4neme ne mi pre4i samo mi pre4i ako zbunet go meshate
|
|
![]() |
|
..ТУКА СУМ ,НЕМАЈ ГАЈЛЕ...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |