![]() |
|
По колку години имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 35> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
si imam jas svoi presmetki za toa kolku godini imam
a ako nekoj me prasa - go kazuvam samo rezultatot
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
sneska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
25
![]() |
|
![]() |
|
Емче Кремче ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Епа јас сум најмала.
Само 13 ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
едно чудо.
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
11 pred 3 nedeli gi napraiv
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
cuculiga ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
23..a se osekam ko 43
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
27 |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
28
![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Многу,стар дедо со бастум сум
|
|
![]() |
|
trajkovskamila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
тука не се знае кој е кој така да не важи
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
trajkovskamila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
e da imas pravo
![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
32 i neshto sitno.......mila kazi si ako ne se prashuva zensko
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |