IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - После колку време врска да му дадеш?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

После колку време врска да му дадеш?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819>
Автор
Порака
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2010 во 15:52
Koga istoto kje vi stane fizichki i psihichki neophodno намигнување

Tuku, da ne se misli na neshto drugo...shtom veli, da se dade....?збунетост shto e toa shto se dava збунетост
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2010 во 15:54
Е ајде де, јас никогаш со полни раце дома не сум пошол. збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2010 во 15:59
Koj znae pod itno da ni kazhe! кул 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2010 во 16:03
Јас не знам и уште малку фали од дома да почнат да ме караат дека секогаш одам со празни раце. грицкање%20нокти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2010 во 16:06
Mora da e neshto interesno...sigurno ne e - lizhavche? плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2010 во 16:19
Глата да ми ја скиниш ако знам плазење а пак дома, цело време ме прашуваат...ти даде бе дете? тајм%20аутзбунетост
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2010 во 16:30
Колку по брзо му дадеш на партнерот толку повеќе се зголемуваат шансовите за долготрајна врска

Правете секс.Нема зошто да се чека.Чекањето е саму загуба на задоволство. А кој бега од убавото ?Никој......

Затоа секс,секс и пак секс колку се моќе побрзо
Кон врв
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2010 во 16:35
Originally posted by емил емил напиша:

Колку по брзо му дадеш на партнерот толку повеќе се зголемуваат шансовите за долготрајна врска

Правете секс.Нема зошто да се чека.Чекањето е саму загуба на задоволство. А кој бега од убавото ?Никој......

Затоа секс,секс и пак секс колку се моќе побрзо
тајм%20аутkoj bega od ubavoto? Nikoj.... ne bi rekla se naogja po nekojизненадување
Кон врв
young padawan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Јуни.2010
Поени: 451
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај young padawan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 14:21
pa i davam onaka..bez vrska
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2011 во 01:56
Dali ova znaci deka ke treba da se ceka da pobara? збунетост
голема%20насмевкаплазење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2011 во 07:31
одма првата вечер

нема зошто да се губи време
Кон врв
Scarlet Man Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2011
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Scarlet Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 14:53
jas odma i baram
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 14:17
Originally posted by емил емил напиша:

одма првата вечер

нема зошто да се губи време

И тогаш на женската ќе и залепат една етикета ... лесна девојка ...

Па ако легнала со некого од прва вечер, значи со сите пред тебе легнала од прва. Што значи, неа ја поминале повеќе мажи отколку автопатот Скопје - Куманово автомобили

Исто и за мажот. Ако сака да ме легне од прва, ќе помислам дека бил со многу партнерки пред мене, односно со се што му се нашло на пат. Со оглед на тоа, нема зошто да ми биде партнер. Не ми треба некој што легнал со пола град
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 14:52
takva etiketa odma i se lepi kaj vas

za vo Bugarija toa si e normalna stvar   

i za mene nema nisto sramno vo toa

a i mnogu zeni se pravat na monahini ,a ustvari se golemi parantii

zatoa se" e mnogu otnositelno
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.