![]() |
|
После колку време врска да му дадеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819> |
Автор | |
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koga istoto kje vi stane fizichki i psihichki neophodno
![]() Tuku, da ne se misli na neshto drugo...shtom veli, da se dade....? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Е ајде де, јас никогаш со полни раце дома не сум пошол.
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Koj znae pod itno da ni kazhe!
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Јас не знам и уште малку фали од дома да почнат да ме караат дека секогаш одам со празни раце.
![]() |
|
![]() |
|
Mora da e neshto interesno...sigurno ne e - lizhavche?
![]() |
|
![]() |
|
Глата да ми ја скиниш ако знам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Колку по брзо му дадеш на партнерот толку повеќе се зголемуваат шансовите за долготрајна врска
Правете секс.Нема зошто да се чека.Чекањето е саму загуба на задоволство. А кој бега од убавото ?Никој......
Затоа секс,секс и пак секс колку се моќе побрзо
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
young padawan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
pa i davam onaka..bez vrska
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Dali ova znaci deka ke treba da se ceka da pobara?
![]() ![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
одма првата вечер
нема зошто да се губи време
|
|
![]() |
|
Scarlet Man ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 27 |
jas odma i baram
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
И тогаш на женската ќе и залепат една етикета ... лесна девојка ... Па ако легнала со некого од прва вечер, значи со сите пред тебе легнала од прва. Што значи, неа ја поминале повеќе мажи отколку автопатот Скопје - Куманово автомобили ![]() Исто и за мажот. Ако сака да ме легне од прва, ќе помислам дека бил со многу партнерки пред мене, односно со се што му се нашло на пат. Со оглед на тоа, нема зошто да ми биде партнер. Не ми треба некој што легнал со пола град ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
takva etiketa odma i se lepi kaj vas
za vo Bugarija toa si e normalna stvar ![]() ![]() i za mene nema nisto sramno vo toa a i mnogu zeni se pravat na monahini ,a ustvari se golemi parantii zatoa se" e mnogu otnositelno |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |