IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Медицина
  Активни теми Активни теми RSS - Како да ги откажеш цигарите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да ги откажеш цигарите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 26>
Автор
Порака
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 14:44
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

Najlesno e da GO otkazes cigarite. Jas stopati sum go pravil toa...

па тогаш зошто пак почнуваш ако ти е најлесно......

јас не сум некојси пушач....можам и без цигар
ама за разлика од пред тоа сега пушам помалку
ги откажав највеќе кога имав проблем со желудникот и знаев дека е од тоа

ако немате вистински проблеми од нив не би ги откажале лесно,или пак сега после новава година кога ќе ги поскапат пак за двесте посто...ќе ве видам

Ma ne pocnuvam pak... voopsto ne sum prestanal. Lesno e da se "otkazam", skoro sekoja nedela se otkazuvam... Tesko e da prestanam da pusam.
Cigar, a... Epa, aj na uste eden, nakaj TRITE saat e...
DeepBlue
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 15:14
Originally posted by seka seka напиша:

голема%20насмевкаголема%20насмевка
ednostavno i prosto, ke si reces od denes / utre ne pusam zigari, i ne pusis, no za sekoj slucaj si nosis edna kutija so tebe, za da ja imas sigurnosta ako posakas da mozes da zapalis, no toa ne go pravis posto si rece deka nema vise pa pusis голема%20насмевка

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка ili sto vika la fille.... od inaetплазење
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 16:24
Нема шанси!
И после?
Ќе барам друг порок???
Неееее...ма%20ајде
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 16:26
Koga se saka sve se moze
ili ne e taka
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 16:28
mislam deka ne e taka king barem ne koga se cigarite vo prashanje
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 16:36
Е арно ама кога се сака...
А како да се натерам да сакам да ги откажам?збунетост
Баш фино си чурам сега, со кафенце, децата спијат, тишина, јас на форум... и без цигара?
Нееее...
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 16:36
Originally posted by KING35 KING35 напиша:

Koga se saka sve se moze

ili ne e taka
Vo pravo si kralu... taka e   

Originally posted by ENIGMA ENIGMA напиша:

mislam deka ne e taka king barem ne koga se cigarite vo prashanje

Gresis mila... ne sakas... zatoa ne mozes
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 16:38
pa delumno i nesakam ,ama znam i deka nemozam
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 17:35
Originally posted by ENIGMA ENIGMA напиша:

pa delumno i nesakam ,ama znam i deka nemozam

e kako ne mozes?
treba da ja imas najsilnata volja sto si ja imala dosega i posle e lesno
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 23:19
NE GI OTKAZUVAM BE .... NE SE OTKAZUVAM OD NIEDNO ZADOVOLSTVO .... ZA INAET ..... не%20зборувам
Кон врв
ShmIzLi4kA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 03:18
Veke 1 mesec se mislam kako da gi otkazam i nikako da smislam pa si rekov daj da vidam da ne imaat nekoj sovet na forumov...ali nisto..
Kako da gi otkazam koga celo drustvo mi se pushaci i kako ke bide, treba od doma da ne izleguvam. Se imam probano ednas pred 1-2 godini ne pusev 2 meseca ali pocina eden drugar i pak propusiv . Nemozam da zamislam da idam na kafe i sl so drustvo i site vadat cigarire a jas ne palam .. ah samo se tesham so toa da gi poskapat kolku sto e mozno poveke da nema pari za cigari i da zabranat na mn lokali pusenje i sl.. mozebi toa ke mi pomogne   
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 10:49
1.Pojdete na lekar mozda ke vi kaze deka imate rak, togas sigurno ke gi otkazete ako vi se zivee uste.
2.Pusete kolku sto mozete poveke,po moznost 3-4 kutii, zabrzajte ja rabotata.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 10:53
јас ги откажав еден месец и пак почнав да ги пуша
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 13:05
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

1.Pojdete na lekar mozda ke vi kaze deka imate rak, togas sigurno ke gi otkazete ako vi se zivee uste.

...газење%20од%20смеење mislish deka sme budali bash togash da gi otkazeme...изненадување
nedaj boze...ama u inat na RAKOT...jas za inat togash duplo kje pusham... za da izbega rakot de...голема%20насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.