|
Љубов или кариера ? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 20> |
Автор | |
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што ако си се во марка облечена а си сама
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ехеееееее колку има
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeee temata e mnogu diskutabilna i treba da ostanam posle rabota da konverzirame..
btw sekoj so svoe iskustvo sepak edno ke ti kazam,,koga siromastijata ke vleze niz vrata ,ljubovta izleguva niz prozor. |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kariera...sekogas ja povrzuvam so nasata lakomost da zgrabcime sto e mozno poveke od materijalnite gluposti vo koi i nema da imame moznost vo celost da uzivame.Se kitime so nepotrebni gluposti kako novogodisna elka...ljak
Ljubov...vo site formi i oblici ni ja polnat dusataaaaa kako "speed charger" Po mene,covekot kako razumno bitie treba da se stremi kon prakticnost i zadovolstvo.Sto bi znacelo...upotreblivi materijalnosti i mnoguuuuu ljubov! Изменето од Joshua_Tree - 22.Април.2010 во 13:44 |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro e da letam na srebren kilim so ljubovta na mojot zivot...rece Aaladin koga ja zatri lambata.
ke si pravime filmcina vo glava i ke ja gledame seherezad... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубов кон кариерата.
И кариера во љубовта.. Ја би одбрала кариера. Не верувам во онаа наивна, во филмови увек прикажувана вистинска љубов. Кариера зошто? Љубовта доаѓа, си заминува... А кариерата еднаш ја имаш. Секако, бара пожртвување и остало... ама не е за џабе. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
That's the spirit Tiggy
не треба да се залажува човек дека безрезервна верба во љубовта ќе те исполни во секој можен аспект оти градењето кариера подобро речено да си ја гледаш работата и да се бориш таа да оди по нагорна линија без оглед што си одбрал да работиш, има голема врска со она кои сме,какви сме,нашиот придонес и она што го овозможува нашиот опстанок на овој свет.
Љубовите, врските и браковите може да се растурат, да исчезнат, да се променат а работата е таа што мора и останува засекогаш, голем животен двигател и мотив.
Треба секогаш човек да е во состојба да има парче леб и кров над глава во животот оти понекогаш од голема љубов се заборава дека тоа може нема вечно да трае.
Работата или кариерата верувам дека е човековиот најдобар пријател бидејќи твојата работа-тоа си ти! Додека љубовта која ја имаш со некого претставува унија,партнерство а тоа може да се распадне така да...
Идеално е кога се може да се искомбинира со вистинската особа, на вистинското време, на вистинското место.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта завршува кога дојде 1ви од некој месец и немаш пари да си платиш сметките.А за да имаш пари тоа значи ќе треба да се работи.Значи кариерата пред љубовта.Љубовта доаѓа и си поаѓа ,но шансот за добра кариера доаѓа само еднаш.
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |