|
Дали сте зависни од форумов? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 38> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам со колку се станува зависен,ама иако и јас сум со саати на форумов,се’ додека наутро прво пијам кафе,а после се логирам -не сум зависна |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....pa ne bas...............ama mi fali "ponekogas"...............onaka kako rame za placenje................
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste leb ne sum kupil
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не (колку само лажам али ај)
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zavisna?...vikaat zavisnosta se leci...no mene mi kazaa deka mi nema spas...
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum, jebi ga, sum!
vsusnost, site nie sme!
zasto ni odgovara ovoj nacin na komunikacija.
ubavo e druzenjeto, a i...
site nie cuvstvuvame strasna potreba postojano nekomu nesto da kazeme
na pocetok razmisluvas povekje,"kako ova da go kazam, a da zvuci pametno"..."sto sega da mu odgovoram"....posle nekoe vreme pocnuvas da lupas so kje ti dojde na pamet...bez mislenje...pa cel forum znae kako si denes raspolozen...podripnuvas dodeka odis ili site lagji ti potonale...i ic ne ti e gajle dali zvucis pametno ili ne, vazno ti e samo da izblebetas nesto.
posle podolgo vreme stanuvas popularen, te citaat, te komentiraat, te falat a tebe ti godi upm...i si vikas "eh, kolku sum vazen, forumot e izmislen za mene, a jas za toa ne sum bil svesen"
ama ne e taka, ic ne e taka!
vsusnost...nikoj ne e nezamenliv!
kje dojde nekoj drug po tebe...kje postavi super interesna tema i site kje se strcaat tamu kako muvi po marmalad
vazen si i interesen, samo dodeka si prisuten
zamina li...toa e samo tvoja steta
zasto gubis nesto sto ti znaci!
guski do dite zavisnici
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozhebi nema da mi poveruvate, ama jas tvrdam deka ne sum forumski zavisnik, imalo koga so denovi pa i nedeli, voopshto ne sum se logirala i ne mi nedostasuval forumov. Sepak golem pozdrav do site forumdjii pogolemi ili pomali
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Krajno vreme e site da si se prijavime u centar za rehabilitacija od zavisnosti(i tie sto se svesni deka se zavisni i tie sto negiraat)
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ti se narekuvas zavisnik so tolku postovi, sto da recam ja
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama treba da se zeme vo obzir i vremeto koga si registriran jas sum seuste vo pocetna faza,no na prav pat da stanam iden pacient
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ne sum vekje gotovo
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
коа имам луфта време сум тука - im not addicted
пишувам само у софтвер и др хобија и чат пат ако прошарам по др под ф Изменето од Tattoo Beauty - 27.Мај.2008 во 20:34 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno e deka forumot znae da odzeme mnogu vreme, tocno e deka ponekogas malogragnskite tovari sto imame gi isvrlame ovde, no i tocno e deka tuka ima samo intelegentni luge...i neuroticni, no sepak inteligentni...da ne recam genijalni iako smetam deka neme da preteram so izrazot...ova e nesto kako karantin za luge so preterani potrebi i znaenja...koga ke pogledam kakvi glupaci ni se motaat po vladite i niz sobranie sekade ceneti iako bez pokritie...cet i mirc se za nekvalifikuvana rabotna sila, no sekoj treba da bide so svoite i ne se vinovni sto se takvi...t.e. ne sretnav nikade pointeligentni lugesem ovde, a takvite ne se cesta potreba vo nasiot mentalitet...
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a takvite ne se cesta potreba vo nasiot mentalitet...
bravo, batka! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |