|
Најубав град? |
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сингапур Сабајлево се вратив од Сингапур и жими се ама уште сум под импресии. Значи дефинитивно топ 3 држави во светот ми се : Индонезија , Норвешка и Сингапур Тоа се земјиите со главни градови кои се баш во мој стил јас како што замислувам дека треба да изгледаат и кои ме оставија без здив, земјии кои ми лежат на срце. |
|
|
|
gabriela855
Група Регистриран: 15.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi glasala za Sankt Petersburg..go imav poseteno vo 1996 godina i gradot me ostavi bez zborovi, gradbite se naprosto volsebni.
http://www.discoverthetrip.com/uploads/images/11031- http://img-fotki.yandex.ru/get/3209/fotosait99.34/0_227f7_2e49b202_orig Изменето од gabriela855 - 23.Јули.2012 во 16:57 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој град поседува своја душа, без разлика на стилот, изгледот или општеството и политиката во која се наоѓа, секогаш поседува одредена убавина која треба да се почуствува... од тој аспект, сметам дека не постои такво нешто како „најубав град“ па дури и ако се водиме според лични вкусови
и не ми се допаѓа што има дваесетина извикани метрополи кои се претставуваат како супериорни меѓу луѓето, а оние кои ги посетиле и продаваат импресии, не успеале воздухот таму да го вдишат |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби не е најубав, но ми се допаѓа Виена.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |