|
Љубовна поезија |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 34> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dom na cesti
Ležah u prašini kraj
ceste. Zvijezde sišle su, i
zrak bijaše plav. Istok postade kao limun
zelen. Tada doznah koga sam
ljubila I uze čovjek zavežljaj,
i krenu Vesna Parun |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
* * *
Mi korazon,apenas un alegre mendigo solamente le falta una brizna de amor. Queridos enemigos os basta mi silencio? Quien dise que no soy elbardo de la Atlantida? Quien corano al dia de palabras undigas? * * * |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Andjele mojandjele mojmoja budi istinska ljubavi tvoje ne želim se odreći pjesme volim da pišem pjesme ljubavne igre meni su drage u tvom krevetu ostat ću budan do jutra nježnost svoju pružam samo tebi latice moja velika sloboda čini me tvojim robom ljubavi daj mi svoje jer ti si žena žena koju iščekujem čitav život svoj mali osmijeh podaj mi voljena moja ovo je tvoje doba u mom srcu rođena si kao zvijezda danica Изменето од pagane - 27.Август.2008 во 11:12 |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Male ženeHoću da skratim govor i da zborim bez zloće, |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti imaš srce moje…Ti imaš srce moje, a ja tvoje, |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Molitva ljubaviKad me ispuniš Изменето од pagane - 27.Август.2008 во 11:00 |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NevoljaTek dvije tri riječi izrekli smo biliSlučajno u vrevi taštog svijeta, I gle, kakav žar već ćutim u svakoj mi žili! Zašto mi se um toliko tebi preda? Vani već sviće, dan stiže već šumno, A ja još bdim, sve više mir svoj gubim, Bacam se u vatri i šapćem bezumno: „O kako si draga, koliko te ljubim!“ Bugarska Kiril Hristov (1875 – 1945) |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NjojJa cjelova se tvojih bojim, |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubavna pjesmaGdje nisi ti i tvojih očiju sjaj, |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MadrigalŠute šume i rijeke,more bez vala sniva, vjetar u spilji smiren otpočiva, a tamna noć je puna tišine, koju stvara bijela luna: svu ljubavnu milinu mi sakrismo u tminu: nek ljubav naša večeras ne diše nek se ne glasi, nek su nijemi poljupci i moji uzdasi. Italija Torquato Tasso (1544 – 1595) |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rijeka ljubaviKao što perunike u dubokoj rijeci |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://uk.youtube.com/watch?v=D2V1hrYGa18
Cekaj me,
i ja cu sigurno doci samo me cekaj dugo cekaj me i kada žute kiše noci ispune tugom cekaj i kada vrucine zapeku i kada mecava briše, cekaj i kada druge nitko ne bude cekao više Cekaj i kada pisma prestanu stizati iz daleka cekaj me i kada cekanje dojadi svakome koji ceka, cekaj me i ja cu sigurno doci Ne slušaj kad ti kažu kako je vrjeme da zaboraviš, i da te nade lažu, nek povjeruju i sin i mati da više ne postoje, neka se tako umore cekati i svi drugovi moji i gorko vino za moju dušu nek piju kod ognjišta, cekaj i nemoj sjesti s njima, nemoj piti ništa... cekaj me i ja cu sigurno doci Sve smrti me ubiti nece, nek rekne tko me cekao nije, taj je imao srece. Tko cekati ne zna, taj nece shvatiti niti ce znati drugi da si me spasila ti jedina cekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znacemo kako preživjeh vatru kletu , naprosto ti si cekati znala kao niko na svijetu naprosto ti si cekati znala kao nitko na svjetu... Изменето од kejt-d-grejt - 25.Септември.2008 во 23:29 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Besmrtna pesma
Ako ti jave: umro sam, a bio sam ti drag, onda će u tebi odjednom nešto posiveti. Na trepavici magla. Na usni pepeljast trag. Da li si uopšte ponekad mislila šta znači živeti? . . . . . . . . . . . . Ako ti jave: umro sam evo šta će biti. Hiljadu šarenih riba lepršaće mi kroz oko. I zemlja će me skriti. I korov će me skriti. A ja ću za to vreme leteti visoko... Visoko. Zar misliš da moja ruka, koleno, ili glava može da bude sutra koren breze il' trava? . . . . . . . . Ako ti jave: umro sam, - ne veruj to ne umem. Na ovu zemlju sam svratio da ti namignem malo. Da za mnom ostane nešto kao lepršav trag. I zato: ne budi tužna. Toliko mi je stalo da ostanem u tebi budalast i čudno drag. Noću, kad gledaš u nebo, i ti namigni meni. Neka to bude tajna. Uprkos danima sivim kad vidiš neku kometu da nebo zarumeni, upamti: to ja još uvek šašav letim, i živim. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
машина
Добро дојдовте во машината. Добро ве најдовме во машината. Опуштете се во машината. Сега, кога дојдовте, влеговте и останавте Добро дојдовте !
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |