![]() |
|
Одмор во Албанија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 24> |
Автор | |
Goran71 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Albanija, na more, na odmor, ni u son. Ne mi pagja na pamet.
|
|
![]() |
|
Diogen ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Лани ја фалеа многу Албанија, па отидов до Саранда да видам. Интензивно се градат патишта, објекти на море, цени многу пристапни, луѓе љубезни, морето одлично.Се гледа дека се трудат да направат нешто....
Не се далеку од денот кога ќе се претстават како навистина атрактивна дестинација.
Имав многу чудно мислење за таа земја порано, ама се менува полека... Иако има доста „сувенири“ од минатото, бункери дали сакаш....
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Ние лани бевме во Саранда....Не можам да ги убедам сега пак да одиме...Мнооооооооогу си ја засакав....Ама нешто негодуваат моите лански сопатници дека има многу возење до таму.....
А колку е топло морето.....колку се убави хотелите.....колку се прекрасни луѓето....Палми, маслинки....уффф..... Ако сакате баш да се одморите Саранда е супер дестинација....Ако сакате луда забава, дискотеки, лумпување до зори...не одете таму.....нема понуда од тој тип..... |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
fiore ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Bev vo Valova,potocno vo hotel edno 15-20km od Valona.Vo septemvri 2008.I moreto bese prekrasno,prozirno,cisto i toplo.Hotelot cist,sobite komotni,personalot zborese italijanski i angliski taka da mn.ubavo si pominavme...
Sekoja vecer odevme vo Valona da setame... |
|
![]() |
|
Siuxi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
vo Albanija?????ne fala.nema potreba
|
|
![]() |
|
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
ubav odmor ama samo vo hotel so x zvezdi ,
nadvor nema mrdanje zona sumraka ![]() |
|
![]() |
|
dejan666 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
dali nekoj moze da mi kaze za privatno smestuvanje vo Saranda , Albanija, dali moze da se najde tamu ili mora od tuka da se rezervira, sakam letovo da idam tamu pa pisete ako znaete
|
|
![]() |
|
dejan666 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
kazi mi za privatno smestuvanje vo saranda kako mozam da najdam, i dali ako otidam tamu muzam da najdam ili mora od tuka
|
|
![]() |
|
Изменето од dejan666 - 08.Јули.2009 во 16:39 |
|
![]() |
|
adventist ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
de te molam "d3" kazi mi informacija ili br. od toa mesto so si bil vo saranda-sakame od tuka da najdeme smestaj tamu da ne lutame. tenks
|
|
![]() |
|
Panini ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 222 |
Drac bese top minatava nedela :))))!Toplo vi go preporacuvam pa duri i anonie skepticite!
P.S Samo za izdrzlivi momci i devojki:)) |
|
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
|
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Vo koj smisl izdrzlivi.Sto sa ti pravili tam?Kazuvaj vednaga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marianeta ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
me interesira sto mislite za hotelot CAKALA vo Saranda?Bi vi bila blagodarna mnogu ako nekoj moze da mi dade nekoja inf za nego?odnapred blagodarna....
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
nikoj ne se vrati letovo od odmor od albanija?
daj kazete kako ste pominale...
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |