![]() |
|
ЈАВИ СЕ.......... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 29> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U wc e brat mi i mozam da se javam : - Alio ?
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Alo zbunet kako si?
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...БИЉАНА КОЦЕВСКА!..НЕ ЧЕКАЈ...!НЕКОЈ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
svrti.......192......192.......
![]() |
|
![]() |
|
GOLDFINGER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Не вреди плакати и зато немој плакати. Ни сам ти ја судбина. |
|
,,CUM GRANO ET CUM SANO,,
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
алоооо,...вселена,...овде Земја.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
загорееее... јави се !! на 7мо небо ли си ?? ехх таа љубов....
![]() |
|
![]() |
|
...ЕВЕ МЕ!!!И ШТО СЕГА...ЌЕ ДРЕМАМ ОВДЕ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga sakam da i se osvetam na nekoja smrdla...zvonam...tiiit !...tiiit !...alo ?...alo ?...TUUUUUUUUUUUUUT !...onaa trubana - sprej sto ja nosime na utakmici...i garant ke bide nagluva bar tri dena...
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
me iznasmeavte
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Џабе си ѕвонам никој не ми крева . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Да се јави и извини за сите срања од синојка...патем и да се покае. Знае дека ке му простам...али првиот чекор го оставам на него.....зашто он се испонаша и ми прати милион смс пораки....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
...javi se JUZNA...popametno nisto ne mi teknue...e sega stvarno otidov da spijam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |