|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 473> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sama...sekogas ima nekoj...samo ti nemozes da vidis...vikni drugarka i nadvor na sonce ili zemi roleri,velosiped ili slicno pa ako vaka neraspolozena se otepas barem ke te ima na dusa
|
|
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas sakam nekoj siuno siuno da me gushne. A mojt i da me bacit |
|
Don't wory be happy :)
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj dosta -jas nemam sega nikoj a vie ,,sakam nekoj da me gusne''.........
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna dobra zurka i se ke bide vo red....
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde-zurkaaaaaaa!!!!!
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dojte Ohrid da se pozurkame! Kako e?- JAKO E!!!!!!!!!!
|
|
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne vikaj dvapati-ideme!!!!!
|
|
Queen Bitch
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve ceeeeekaaaaaaaaam! Ke se nalutam ak ne dojte.
|
|
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cesen zbor!!!
|
|
Queen Bitch
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi fali.......mi nedostigaaaaaaa......sve mi falit neso neznam so mi e........ ak najte nekoe strafce moe e. |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da najdeme
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go najde, zs kaj mene nekako temnica e. ne mozam da go najdam.
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zapali svetlo
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |