![]() |
|
Што би правеле СОличноста над васАКО сте невидливи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 62> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke mu jadam od sladoledot, ke se cudi kolku e alcen
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
leleee...ke ja iznaslakam so sladoled celata....pa ke si jadam.od nea...taka rastopen....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
leleeeee pa ke go zaklucam u kola bre, so mene a ne me gleda
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Ќе и измешам Кока Кола и Пепси во чашата
![]() |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ko ke brza da izleze ke mu go skrijam klucot od doma
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
ќе ја спрепмнувам постојано низ дома
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ke i go priklucuvam televizorot sekogas koga ke go iskluci
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Ќе и ги оставам сите чешми пуштени.
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
ke mu gi prestegam chesmite da ne moze da gi pushti
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Ќе и ја затнам шољата
|
|
|
|
![]() |
|
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Ќе му го скријам клучот од колата
|
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
![]() |
|
Неам кола
ќе ти ставам оцет во шампонот |
|
|
|
![]() |
|
ke mu ja prevrtam chasata so voda
|
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
ke go zatemnam monitorot do daska
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |