|
Колку сте добри во сексот ? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 24> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...navistina realno gleano ima po-talentirani i ponetalentirani, obihno za zenite se vika deka ako e ubava nemora da znachi deka go prai keifot za u krevet...ili ona koa ke kazat ... abe brat kaj ja najde ovoj ovaa ruzna e bajagi...pa odgovorot sledi...abe sho znaesh moz mu go prai keiot u krevet sekako neshto ima...taka da ubavinata i seksot nemora da znachi deka idat zaedno...se sl*gate so ova?...
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prasanjeto bese......kolku si "dobar"....a ne ruzna ili neruzna
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..........mnogu e vistina ova sto go kazuvas Well i jas se slozuvam so tebe
a za toa koj kolku go biva za sex...........sepak mislam deka toj drugiot treba da kaze a ne sam za sebe da si kazuvas kolku te biva??????
neli sekoj za sebe si misli deka go biva za sve..........pa koga ke pocne da raskazuva lele vaka i/mu pravev trt-mrt..........a ustvari mozda taa/toj ne bil zadovolen od sexot?????zatoa vikam deka toa treba drugata strana da go kaze.......
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e, da... ...inache, namerata mi beshe, malce da ja osvezam temava posho e interesna ili da ja nadopolnam malce vo toj pravec da si kazat po nesho site sto sakaat u vrska so toa, posho nekako negleam interesno u toa da se otvaraat novi temi a sve slichni muabeti na seks se vrtat, a i moderatorkata da ne se zamara so prefrlanje naamu-natamu...postoi...toa...mislam stvarno ova e filozofija jaka...hahahahaaaaa... ...pa sea vikaat deka tie zeni sto imale taka malce brkchinja nad gornata usna bile vatreni bajagi...ma ziv ogan...toa hormonalno nesho ili stoznam...demek ako zena ima "gram-pozitiv" mashki hormoni vo nejze...bila ziv gaol-lagerica-strashna "akrobatica" u krevet...mmmmm??? ...a pa za mashkite vikaat deka ima onaka simptomatichni sto sekako gi prepoznavate na pogled...ali kazite si vie za toa...kako sho i toa vashi iskustva...levo-desno...navamu natamu...nesho stoznam vegichi,shiroki ramenja, seksipiluli...i toa... Изменето од ...Well... - 03.Јануари.2008 во 14:33 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami ne e finta vo tehnikata nego se custva vo dvizenje
zavisi od niv a ne od samoto dvizenje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin se vljubiv vo tebe mnogu si mi umen
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja gledam anketava i si mislam: "Breee...se samobendisani '' !
Изменето од Eleni - 04.Јануари.2008 во 00:20 |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I se obrakam so vie...pojma neam kakva vrska ima toa
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drlja i ja taka si mislam
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...KOLKU STE DOBRI VO SEKSOT...
...pa dobar sum bajagi , koja sto ke pobara sve davam...mnogu dobar sum ustvari ako ne i odlichen, ne odbijam-neam srce za toa, a bashka i uroci fakaat, samo ednashka se zeznav i nikad vishe, chesen Titov Pionerski... |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Eleni - 04.Јануари.2008 во 00:19 |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
nancy
Нов член Регистриран: 21.Декември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оф леле какво прашање...ово му доџе као `колку сте убави``..
и да да не го заобиколкувам брилијантното прашање: најбоље сум |
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ne mi e vazno nekoj da rece kolku sum
i dali sum dobra ne e seksot natprevar pa podobriot pobeduva Bezgranicna ljubov i zelba e dovolna da te napravi dobar |
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ednash prashav - " dali si doziveala neshto slichno?"
Povekje ne rizikuvam da dobijam odgovor shto ne mi se dopagja... |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |