|
A1 под полициска опсада?? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 56> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more i KOCO dojde ili ne???? nesum sega siguren
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бранко е подобар и од Чак Норис.
Бранко го врти светот....нели. Изменето од Kali - 26.Ноември.2010 во 00:23 |
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova e vandalizam i fasizam, ova nema ni vo Severna Koreja, ova nema ni vo Iran...
Ne sum partiski odreden,ama toa e toa.. |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе срамота е од посета на инспекција да ја искривуваат вистината,која опсада кои бакрачи
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo cak noris gledal denes lisjata kako pagjaat
neka se zapalat i Koco i Chak za demokratija |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од 10 страни слушам информации, мозок ми оди 100 на саат, а ми се спие, а пиев и некое винце Латас изјавил дека за да ја води емисијата морал да напушти вечера со Цеца. Е морам да кажам дека го мислев за попаметен. Еееееј Цеца бре!!! Абе ја муж ми би го налицкала и би го пратила, да живне човекот малце Слушам на Канал 5- Панде Лазаревски одамна не го верувам, ама двеве професорки ги верувам. Абе ги жалам ова полицајчињава-мили на мајка. Мисли ли бре некој на нив. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Опаааа некој скривал милиончиња и тоа била причината
Упад во телевизија жими Ѓорѓе Балашевич |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
afera AL CAPONE
|
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мамче,никој не мисли и никој никогаш не мислел..народов само знае да плука и така ќе биде с'е додека не добијат право да ги збумбарат оние што се однесуваат со нив ко со стока
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOCO e kriv za se ova.... stalno bara prava za niv
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе финишот на шоуто ич нема да ми е по ќеиф
с***е таман се понадевав дека ќе дојдат и оние од власта во А1 па ќе си беа собрани сите кои ни ја роварат државава на едно место...па комбињата си беа на таман место ем полиција во доволен број та да ги собереа сите гореспоменати и правец Идризово...или бар да се испотепаа меѓу себе белким ќе се спасевме ние вака ем не видов колку лисја испаднаа вечерва ем не се спаси ни Македонија од лигавциве |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Проѕирна работа е ова бе,какви ли се финти не ќе им текне
опсада на А1 |
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e denes
prvo se trenira opsada na A1 a naredno e opsada na SOLUN |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анѓе ај сега и ти лисја и дрва туку кажи ми за наводната опсада на А1,оти воведниот пост во темава ти е побомбастичен и од најавите на Биљана Секуловкса ли беше таа од А1 |
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |