![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 339> |
Автор | ||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Тетратке, јас сум како разузнавачка служба, се знам, мене не обидувај се да ме прејдеш. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
ти си како овие на песнава... ![]() ![]() ![]() но ова нема кај тебе на свадба.... п.с. каде е анастеа... ![]() |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
овде сакам да го поздравам само , Македон....
![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
бев да се спремам за кума... ![]() |
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
.....И ..... се спреми ли ???
![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
па ајде не касни... чека момчето... само што ја напушти историја... а тебе те нема... ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
ја напушти историја... ама кај ли заминал?
![]() |
||
![]() |
||
|
сигурно е кај свршеницата....
ја бев стројникот.... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ајдеееее... досега тројца пријавени за стројници... има ли уште некој?
![]() П.С. ако е таму ич не му се секирам - веројатно нема да е офтопик.... ![]() |
||
![]() |
||
|
па треба да се знае кој е прв стројник...
кумата е тука,.... се е под контрола... за два три дена ... свадба... зетот Македон нека му ја мисли... п.с. зете мили зете... ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
леле ко ќе ни дојдееееее....
![]() |
||
![]() |
||
|
па он сега остри ја камата за “да бе“...
треба да го дере за да си направи облека за свадбата,... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ту бре,.. никако не сака да го смене аватарот... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
а бе јас би му го сменила, ама се заканува - ќе ме банира...
![]() |
||
![]() |
||
|
па и ти... многу се плашиш....
ја би му предложил да има два: еден за на свадба - а друг за на историја... п.с. леле навистина ќе не убие... ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |