IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - - 1001 Ноќ - Помогнете =( !
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

- 1001 Ноќ - Помогнете =( !

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 22>
Автор
Порака
binbir Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Јануари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај binbir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2010 во 20:58
Originally posted by irenka_zv irenka_zv напиша:

Посетете ја темата, ќе најдете се што ви треба :

http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=21424&PID=2132897#2132897
мелодијата што се појавува кога ја даваат џансел ја нема ни овде дали знае некој каде може да најдам таа песна бидејки се пребарав
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 14:57
Krajot e katastrofa...
Sheherezad vo poslednata sekunda mu veli na starecot deka nemoze da se omazi za nego, vo toj moment vleguva onur i taka zavrsi, nitu se gusnaa nitu dadoa barem uste 2 minuti deka se srekni.Kerem i Onur zavrsija kako skarani, Onur ne mu prosti.Burhan go izbrka Ali Kemal od doma so se familija da ziveat vo mala kukicka bez pari. Gi prodade site fabriki i se im podeli na vnucite...
 Meleg ostana sama nitu so Burak nitu so Mert, Burak isto taka ostana sam. Gani se vrati nazad vo rodnoto mesto...
Sheherezad ostana luta na Burhan, mu kaza deka veke ne saka nisto od niv...
 Zivi gluposti seto ova trebase da se slucuva na sred film i na kraj da zavrsi srekno site da se smirat i da si ziveat srekno do kraj na zivotot...голема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 15:18
тагаgluposti...
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 15:34
Како нагло да го перкинале дури, така испаѓа. А зошто Шехерезад лута со Бурхан, па нели се смирија, го прифатила внучето, им прости?
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 15:46
e pa na kraj koga im se naluti na site oti  doznaa deka spiela so Onur zamina neli nekaden i rece sakam da gi zaboravam site od minatoto.Burhan nekolku pati odese da ja vidi taa sekogas bese ladna i posledniot pat mu rece te molam veke ne me baraj mene i ne me narekuvaj kerko, jas ne ti sum nisto, Kaan moze da go gledate no mene ne...smotana

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 15:50
Што лошо створење, да не знае да простува, што е тоа, скарај се смири се? И тоа “црна ноќ “ па “црна ноќ“ низ нос му ја извади на Онура, демек нејзе не и било убаво? Ма ајде...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 15:51
А сите ќе дознаат дека спиела со Онур за пари? Е, има една поговорка “заклела се земља рају да се тајне све сазнају“ Се се дознава кога тогаш.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 15:53
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Што лошо створење, да не знае да простува, што е тоа, скарај се смири се? И тоа “црна ноќ “ па “црна ноќ“ низ нос му ја извади на Онура, демек нејзе не и било убаво? Ма ајде...

Ej stvarno cekaj sega do prva ke vidis, uste nekoja epizoda koga ke se pojavi kerkata na Onur, ke go izede ne deka imal kerka tuku zosto ostavil bremena zena.I si zamina od kaj nego a zaedno ziveea, i celo vreme istoto ostavi bremena zena, ostavi bremena zena лутина  leleeeeeee dosadna stana stvarno..Bez da ja doznae pricinata zosto toa se slucilo odma zaminuva od kaj nego, od koga se zemaa preku dva dena taa si zaminuvase...лутина

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 15:57
Што тежок човек, душојадец.
Па таа ти била “не прдни Маро на криво“, за се се лутела.

Баш ме интересира приватно каква е, гледав некои снимки на јутјуб, прилично намќореста е, за разлика од Онур (Халит) кој е секогаш насмеан и приступачен.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 15:58

А сите ќе дознаат дека спиела со Онур за пари? Е, има една поговорка “заклела се земља рају да се тајне све сазнају“ Се се дознава кога тогаш.

Kerem ke kaze na taa zlobnata sto ke se pojave pokasno, taa ke ode kaj Nadide i Burhan.Prvi ke doznaat tie, pa Nadide ke se skara so Burhan zosto togas ne i dal pari na sheherezad,pa problemi.Sheherezad ke ode kaj Onur vo kancelarija i ke mu ispokrsi sve i ke zamine. A Benu "drugarkai" celo vreme mu vuka na Kerem deka toj spiel so Sheherezad  i toj i dal pari, i Kerem ke mora da kaze deka spiela so Onur veke nemase izbor oti Benu pak ke go jade Kerem ponatamu celo vreme.A celiot muabet Kerem i Benu  ke go pravat pred Meleg, Burak i majkata na Kerem,,,zamisli site doznaa...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 16:01
Оф, оф..резил
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 16:01

Оф, оф..резил

do pola serijata mi bese interesna od pola natamu zatupea epten...

Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2010 во 03:17
MyWay не кажа дека Гани ќе заврши во затвор со Али Кемал пред да се врати во градот од кај што е...

Изменето од ma4kica - 18.Јануари.2010 во 17:32
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2010 во 09:08
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

MyWay не кажа дека Гани ќе заврши во затвор со Али Кемал пред да се врати во градот од кај што е...

kazav podolu malkuголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,265 секунди.