![]() |
|
Плачење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 29> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Пред некое време така си се изнаплакав што сега не сакам ни да помислам на плачење
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Iii zamisli ti dae nekoja sto sekogas si posakuval, a tebe ne ti se digne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
denes sum tazna i toa e vecnost.
vleguva sigurno, mi se smeska uste od vrata. Ne stanuvam da ja precekam, da ne se isplasi, da ne si zamine...a denes mi treba. Legnuva na mojata pernica, me zema vo pregratka, se mestam, pozgodno da mi bide, poubavo da ja slusam koga kje mi sepoti na uvce, denes samo jas te sakam! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
tante1990 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Pa mislam deka placenjeto e mnogu silna emocija ,i voopsto ne treba da ja potisnuvame,samo taka si olesnuvame...no sepak mislam deka mnogu pati placam bezveza.....zatoa sto i taka eden den ke umreme,nema zosto da se nervirame,koga ne vredi...
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
koj ne zaplakal vo svojot zivot barem nekogas? emociite se posilni i togas placam...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ПЛАЧАМ МНОГУ ЧЕСТО ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
lele smizla ko malava moja si bila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
И мене малиов многу ми се лигави, само нешто сака. - Ќут бе таму !
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
I jas placev na Tom i Jerry ........koga Jerry veke ne mu se ziveese .......koga Shrek taguvase po Teona...........
koga ja otruja Snezana ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Placam za inaet i od inaet.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
и плус плачам на по некој филм ![]() |
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
издувен вентил
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
си пуштам по некоја солза
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Не плачам
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |