![]() |
|
Што ја прави жената посебна... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15161718> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
premnogu kruto....no ima smisla
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Понекогаш е добро круто, нели ?
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
i za toa lek e zenata ...pa ti vidi
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
една секси облека ќе направи и нетолку убава жена привлекателна за нас мажите
ама само ако ја гледаме одпоѕади ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
За мене...
е неворојатна и збунувачка идејата... која повеќето жени ја промовираат... дека изгледот и се што оди со тоа... гардероба, шминка, дијамант окулу врат бе човече... и слични џиги-миги шеми... ја прават жената различна од другите... ако сакате... и посебна... но... ако мене ме прашуваат... а малку се тие... вистинската жена има нешто посебно... кое апсолутно не е врзано со нејзиниот изглед... да не бидам дебилно приврзаник на тоа дека изгледот не е важен... но сигурно не е пресуден... сепак... малку жени сфаќаат дека секој обичен маж... сака жена... не слика на тоа што жената мисли дека треба да биде... и јеби га ако не ме разбираат... во тоа и е поентата... Изменето од којсумјас - 02.Јануари.2013 во 19:18 |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Многу вистинито... ... во муабет со жените ќе ти кажат дека навистина не е важно која што облекува и која како изгледа... но ако некогаш ти се отпушти да прокоментираш дека нештатa не и стојат добро или дека не е убава, очите ќе ти ги ископаат !
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
...zatoa i ne muabetete mnogu...pa kje vidite shto ja pravi posebna
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Што во нејзина рака рипа, добро е за срцето
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Многу убав пост, ако убаво те разбрав (или само си мислам дека сум те разбрала, оти кај мене важи истата паралела, од збор до збор во однос на мажите). ![]() Немам појма што е тоа што те прави посебен во нечии очи, ама е многу посебно кога некој ќе ти каже дека си му посебна, на некој посебен начин. Да ти се сврти свеста... ![]() |
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Што ја прави жената посебна...Борбата со цревото од правосмукалката. |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Mazhot pokraj nea ....
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Palavka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Posebna ja pravi karakterot posebna ja pravi onaa vnatresna ubavina,iako site ja gledaat nadvoresnata!posebna e koga znae da saka umee da ljubi itn...
|
|
![]() |
|
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
ludosta!
sekoja , na svoj poseben nachin e........otkachena.
![]() |
|
SIKTER be!!
|
|
![]() |
|
svetosparki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
sto ima edno rebro poise
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |