IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали флертот е прељуба?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали флертот е прељуба?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 35>
Автор
Порака
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 10:29
Originally posted by ahinora ahinora напиша:

Не. Определено не. Чрез флирта често си доказваме на нас самите, че все още умеем да очароваме и да сме харесвани.

Ејгиди момиче блгарче,

Когато си вв врска, не трјаба ти доказ ште си харесвана, обаче ште те харесва момчето и ште го очароваш всјаки ден колку ти душата иска.

А когато не си вв врска, флерти не е прељуба, това е очаровање на ново момче/момиче намигнување

Изменето од EvAngelos - 24.Ноември.2007 во 10:30
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
ahinora Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2007
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ahinora Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 10:34
И във връзка, и без връзка- не е изневяра. Така мисля аз.среќа
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 14:13
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Замислете си како вашиот партнер се појавува додека флертувате.

Доколку вие не го смените однесувањето, тогаш се е во ред.
Но доколку престанете да флертувате, тоа значи дека вашата совест ве убедува дека правите нешто погрешно, нешто што ја погодува вашата врска со партнерот.
EvAngelos, ovoj pat potpolno se soglasuvam so tebe, ako e toa vo red togash bi flertuvale koga se zaedno so partnerot, a ne sami, pa aj da vidime dali sme ushte interesni za sprotivniot pol hahahaголема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
edel Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај edel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 14:35
odgovorot bi bil - kako za kogo -za mene ne e tolku strasno,duri i interesno ako ne se krie od mene
prasaj slobodno!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 20:26
Originally posted by edel edel напиша:

odgovorot bi bil - kako za kogo -za mene ne e tolku strasno,duri i interesno ako ne se krie od mene

...INTERESNO DO NEMAJ KADE...!!!!I SEX SO DRUG..AKO E JAVEN NE SE BROI.... ...SAMO DA NE STANE NAVIKA...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
edel Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Ноември.2007
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај edel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 20:32
sex i flert,sex-flert,sex-flert,sex-flert??? valjda ja uoci razlikata...
prasaj slobodno!
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 20:36
sta seks, sta flert sve je tuj prevara.

Изменето од Цаци Галапчарот - 24.Ноември.2007 во 20:37
Кон врв
Em4i Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Em4i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 20:34
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

Originally posted by Em4i Em4i напиша:

Pa ako go sakas so toj sto si bi trebalo sama da si postavis granici.

Ti izgleda deka sakash da si igrash so ogan, samo pazi da ne se izgorish.Ako go sakash toj so koj si zoshto imash potreba od flert? Za da si go zadovolish egoto? Toa e neprijatel na ljubovta!збунетост

A zosto da ne?? Ako sum so nekogo toa bi trebalo da znaci da ne gi gledam lugeto okolu sebe?? I ne znam zosto ti smeta? Jas ne vikam deka 100% sum vo pravo, toa e samo moe mislenje. A, ako zgresam barem ke go imam toa iskustvo i dr pat se nadevem deka nema da se povtoram. Od greskite se uci.среќа
Ova ne znaci deka jas sakam da izneveruvam, naprotiv nikogas nemam nikogo iznevereno, ne zaradi nego tuku zaradi mene, da mi e cista sovesta. A flertuvanjeto barem mene mi e interesno, kako sto rekov dur ne se preminat granicite.среќа

Изменето од Em4i - 03.Декември.2007 во 20:39
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 20:46
 ako sakame i ako sme sakani ,kade e potrebata od flert?
 E sega ,ako sakame da izigravame "radodajka"toa e sosema drugo prasanjeсреќа
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 20:49
...ЗАРЕМ И ВО ФЛЕРТОТ...ИМА ГРАНИЦА?ДО КАДЕ ДОПИРА ТАА...?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 20:50
Flertot e izgovor na nevernite da si gi opravdaat svoite postapki. Moeto moto e: koga si so eden bidi so eden i posveti i se na taa osoba komplet. A ako vi doslo do flertovi, togas bar ne vleguvajte vo vrska pa da povreduvate nekogo so svoite postapki.. 
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 22:12
E, Mishell G, problemot e shto tie za koi zboruvash, otposle sfakjaat deka  flertot im e omileno hobi!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 23:10
Flertot ne e preljuba ako flertuvam ja
Кон врв
slavko Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2007
Локација: Bermuda
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slavko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 23:53
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

Flertot e izgovor na nevernite da si gi opravdaat svoite postapki. Moeto moto e: koga si so eden bidi so eden i posveti i se na taa osoba komplet. A ako vi doslo do flertovi, togas bar ne vleguvajte vo vrska pa da povreduvate nekogo so svoite postapki.. 
..e  za ovo sekoja cest..bravo mishell_G...ALAL DA TI E....kako shekspir si...големо%20гушкањеголемо%20гушкање....uste ednas bravo..potpolna podrska imas od mene....намигнување
...uvek uzivaj u dobre stvari sta nosi zivot,zasto nikad se ne zna sta ne ceka sutra...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.