IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 23>
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 23:39
Originally posted by konan konan напиша:

Anastea , tesko e da diskutiras za novi lugje, tuka e nedemokratskiot del na primer: eve ti si super , so super idei i za da dijdis na nekoe nivo kade so mozis da dojdis do izraz, ili da pomognis na narodot , treba nekoj da te poddigne a toa e vrvot na sdsm, e koga ke stignis tamu ke igrais kako so ti svirat ili , IMA DA TE NEMAтага

Па добро не се сите анонимуси, иако и се непознати на пошироката јавност, сепак во своите професии има истакнати луѓе.
Ако не друго, барем седнаа да напишат некаква програма, која ја немаа ни на изборите.
Но што и да прават, штом Бранко останува да ги влече конците, јас не се надевам на многу ни од новата постава.
Убаво кажа вчера Ѓорѓи Спасов: со Бранко на чело, во СДСМ нема да има никогаш демократија.

Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 23:52

tebe mila nekoj raboti ne ti se jasni za politicarite?

so mislis so ke se sluce so branko za 5 ili 10 godini?
 pa kako i spasov i toj ke ode nekade ambasador i posle ke se vrate i ke drze predavanje na nekoj privaten fakultet, znaci: koga ke se istrosat ( a neznam so trosat) gi prakjat ambasadori da se obezbedat za starosi i toa  e se, im zavrsi karierata, pose samo ke drzat demagogii od ilegala; inaku programa za sanacija na zagubari se sekjas? prodeden feni prodadeni eden kup zagubari za pez pari, i so so niv? nacin da se privatizirat ogromnite i vitalni kapaciteti na makedonija, e mila bi ti preporacal da proveris koj bese na vlast i kolku dobime so tie programi, inaku sum partiski ne opredelen, ne za drugo tuku izborot e golem pa nemozam da odberamтага

Изменето од konan - 13.Септември.2009 во 23:55
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:02
Originally posted by konan konan напиша:

tebe mila nekoj raboti ne ti se jasni za politicarite?

so mislis so ke se sluce so branko za 5 ili 10 godini?

pa kako i spasov i toj ke ode nekade ambasador i posle ke se vrate i ke drze predavanje na nekoj privaten fakultet, znaci: koga ke se istrosat ( a neznam so trosat) gi prakjat ambasadori da se obezbedat za starosi i toa  e se, im zavrsi karierata, pose samo ke drzat demagogii od ilegala; inaku programa za sanacija na zagubari se sekjas? prodeden feni prodadeni eden kup zagubari za pez pari, i so so niv? nacin da se privatizirat ogromnite i vitalni kapaciteti na makedonija, e mila bi ti preporacal da proveris koj bese na vlast i kolku dobime so tie programi, inaku sum partiski ne opredelen, ne za drugo tuku izborot e golem pa nemozam da odberamтага
Konan se soglasuvam so vasiot komentar samo da ve nadopolnam uste nesto sdsm e komunisticka(komunjarska)partija,vrsi komunjarski reformi koga e na vlast i pravi mnogu steti za drzavata inarodot ke nabrojam nekolku.go prodade ESM,se stvori aferite oktopod,bacilo i nekoi drugi,e taka vladeese sdsm vo osumnaesettete godini koga nese na vlast.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:06
ne sum partiski opredelen,sepak:zagubari , reforma na zagubari , okta, feni
poznati ceni?, dogovovoti vo cetri oci ?, ljuBco gjorgievski, bugarski pasos,a za komunjari? nikoj ni ti ni jas nemame pravo da osudime tolkavo glasacko telo sto gi izbralo spomenatiteтага

Изменето од konan - 14.Септември.2009 во 00:08
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:10
инаку

слушнете си ја новата химна на СДСМ
и слушнете ја песната Е МОЈ ДРИЖЕ БЕОГРАДСКИ од гупата ФИЛМ
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:13
na koj do so mu dosloголема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:16
Конан, малку си ми конфузен, зошто мислиш дека нешто не ми е јасно... за политичарите или за Бранко?

Се сеќавам јас на се, и на приватизации, и на санации и на Фени... и на уште многу други што ни се случија од осамостојувањето, затоа и викам дека со Бранко на чело СДСМ нема да го постигне она што се очекува од нив.
Ако мислиш дека грешам, корегирај ме...
Што ќе се случи со Бранко за 5 или 10 години не знам, само се надевам дека еден ден, тој како и сите други компромитирани политичари ќе си го добијат заслуженото!

Од него не можам да очекувам разобличување недемократија, кога самиот тој е промотор на недемократија во сопствената партија.
Впрочем така и функционираат нашите партии: човек-партија, секогаш главен збор има лидерот, а внатре-партиската демократија... таа е за некои подобри времиња...

Изменето од Анастеа - 14.Септември.2009 во 00:18
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:21
ne e konfuzno nisto, vo diskusija vlegov so vazna, a celta mi bese i togas i sega deka site ama bas site se isti, a se dzam do toa deka temata da nekoj nekogo razoblici kaj koj i samiot toj e vo matni vodi do gusha ne mi se dopadna, nisto licno, izvini ako bev svaten pogresno od tvoja strana, sepak koj kogo ke razoblice uste ne mi e jasnoтага
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:25
Е па добро, тоа викам и јас.
Мене ова ми личи на онаа народната: “му се насмеал ќоравиот на слепиот оти не може да гледа“...

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:27
Milomi e so se razbrame, da ne ti izgledam ni  konfuzen ni kontradiktorenголема%20насмевка, shala, poz do tebe uste preska probav da ti napisam licna am ne mi uspea

Изменето од konan - 14.Септември.2009 во 00:29
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 07:51
Ми се допадна една мисла од Бранко, што реално ја отсликува моменталнава состојба во државата....

....Со неа (програмата) Македонија повторно ќе биде свртена кон Брисел и кон Европа, а не кон Пела и Паљурци. Таа е посветена на иднината на живите, а не на споменици и музеи на одамна починатите. Наша определба е не да создаваме митови за библиска, туку да градиме модерна, европска Македонија ......

За жал на нашиве вмровци не им се мрднува од Паљурци...кој ја врти Европа....плазење плазење плазење
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 07:59
..Мене пак ми се допадна една друга мисла..реченица...од Бранко, дека богатите ќе плаќале поголем данок......ох...

Некој погоре рече, пред нас е еден нов Бранко....... НЕ........ пред нас
е стариот Бранко, со НОВИ лажни ветувања......плазење.....
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 08:10
Стариот Бранко, со нов тим....
Ќе видиме, времето ќе каже....
Вмровците не издржаа....одма почнаа со ниските удари, пласирајќи фалсификуваи флаери преку денешниот број на дневник...плазење
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 08:13
...Новиот тим...или  ТИМ...за Бранко не значи ништо, тоа го знаеме сите.... а дека е стар  ДА.... тој е стариот Бранко, веќе добро познат..

А Вмровциве.... се издржливи... ќе го издржат и ова "фалење" на Бранко...!!!   голема%20насмевка
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.