![]() |
|
Предложете филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 25> |
Автор | |
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Повторно мртов (1991)
- со Кенет Брана и Ема Томпсон жанр:мистерија |
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ги имам гледано сите тие...само дежа ву у мин грлс ми се така по ок.....
иначе мене ептен ми се свиѓа Сенки.. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Saso91 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
najaki filmcinja:
hitman ;
shooter;
DEJA VU;
mean girls. ako ne se ubaj ubite me :D
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zodiak 1,ajde nekako ok e
30 godini se rasvetluvaat ubistvata i nikako da se fati seriskiot ubiec
mnogu nastani,lugje,situacii,napnat film....
Ama vtoriot del -ziva glupost...
Miriam,ova vo vrska so tvojot post kade sto go spomna Zodiak
Pozz do tebe
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
QT_boy ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Јас вчера го гледав Forgetten, очекував повеќе од Џулиен Мур ама филмот беше средна штета. [/QUOTE] ko ke go zaboravi sinot... ako e toj , mene bas mi se dopadna toa filmce. Osobeno kola ko ke gi mana , na taa scena skoknav od stol :D
sepak od vkus do vkus... a mozi i ne e istiot film
|
|
![]() |
|
QT_boy ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
[QUOTE=argatin]
letot nad kukavicjeto gnezdo na milos forman zadolzitelno,amerikanska ubavina ,cel opus na stenli kjubrik,kum123 i mnogu drugi |
|
![]() |
|
teski teski gluposti. Prviot del e daleku pooriginalen , ima prikazna neverojatna i tencija , se sto e neophodno za dobar triler. Megu prvite 5 go smestuvam prviot del. Ama vtoriot katastrofa , nikakva prikazna , mnogu krv i na nego ima samo copy paste od nekoi drugi filmovi i toa ne e ni malku zamackano , odma v oci pagja deka e fus filmot. Koj saka da gleda grozotii bez prikazna neka go gleda. Koj ne go gledal prviot definitivno da go gleda
pozdrav
|
|
![]() |
|
misterious ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
The day after tommorrow
Шестото сетило -со Брус Вилис е мнооогу добар сепак најубав филм на сите времиња ми е LOVE STORY |
|
![]() |
|
icemaher ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 38 |
i TIME BOMB ako lici na film pa drugo neznam sto e
zivi gluposti, celo vreme demontiraat bombi ne nosat panciri, sakaat da se neprimetlivi a stavile sigurnosna lenta okolu stolbovite POLICE hahaha
samo 24 serija e realnost
|
|
![]() |
|
argatin ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
letot nad kukavicjeto gnezdo na milos forman zadolzitelno,amerikanska ubavina ,cel opus na stenli kjubrik,kum123 i mnogu drugi |
|
Ete vi davam vlast da gazite na zmii i na skorpii i nad sekoja neprijatlska sila i nisto nema da vi napakosti. Luka 10/19
|
|
![]() |
|
~ThA DrEaM~ ![]() Група ![]() ![]() Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
NEXT
многу убав трилер, со Николас Кејџ филмот е ФЕНОМЕНАЛЕН ќе ве држи во неизвезност од почеток од крај. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Stranger than fiction
со Ема Томпсон, Дастин Хофман и два од помладиве генерации...феноменална приказна во која се меша реалноста и фикцијата на генијален начин. Не сум гледала нешто вакво до сега...го препорачувам на сите!
|
|
![]() |
|
Rile ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Wrong Turn 2
|
|
Veruvaj mu samo na svoite jajca !!!!
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Predviduvanje so Sandra Bulok
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |