|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 931> |
Автор | |
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa moze otisol vo nabavka:)))
sve ste ispile:))) |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa malku se podzapivme
a ti milo shto sakash da piesh? |
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeee, pijachkata ne sedi mirna kako vo siseto
abe za mene CRNO PIVO! ama nekako teshko se naogja:( |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vednash ke urgiram za crno pivo....
LOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...OSTANA OD PIVOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IZGLEDA GO SOTREVME CRNOTO PIVO VO BAROT
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sram da vi e! ne cuvavte:( jas ke si odam vo Mr Jack pa tamu ke si drmnam edno:) |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pazi da ne se zapiesh ej pa posle drz glavata
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neeeeeee
Ama pa ke treba da najdam nekoj da mi ja drzi glavata, da ne ja cuknam, pa posle da ne bide: menjam udrena, vo dobra sostojba za neudrena |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ke se dogovorime da vidime shto kako so drugite i ke ti se javime.... pa koj na kogo ke se potpira More site po alkoholov Jas sakam VOTKAAAAAAAA Kaj e lou da natoci edna sega od taa shto mu ja sotrevme za rodendenot, a batt's? |
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
;)
Abe se plasi covekot.....samo arch mu napravivme:))))))) |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
keneeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
smetkata |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro...
Ishala vi tekna da se pojavite go utepav shankov od potpiranje i mashala malku preteravme so pienjevo... Kafe edno moze i da si odam? |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jok kafe....samo cedn limon..vo golema casha so malku lajm :) hello decki |
|
Motivation is game in my hands
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hello na site.Kako ste denes sabajlechki nekoj kafe, nekoj limon.Za mene duplo kafe kako otepana sum da se osvestam:)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |