|
РОДЕНДЕН - 14.април, English Pub - Скопје |
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја си поминав екстра... супер дружба со супер луѓе
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas si pominav super , se nadevam deka nema da morame da cekame sleden rodenden za da se sobereme ili moze da se dogovorime za imendenot na idividi
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne mozev da dojdam....aj druga prolika se nadevam
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas nemozev da dojdam...
Изменето од ANITA11 - 21.Април.2009 во 16:46 |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доколку нема повеќе што да се каже....... јас размислувам да ја затворам темата...... нов роденден - наредна година
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Protestiram!!!
Bas imav sto da kazam, samo ne mi teknuva sega...mozebi utre ke se setam? |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пишете кога ќе се решите
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..epaaaaa,ajde...
lani bese ludo i nezaboravno..
sreken 5-ti rodenden....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....kako pocnav sam da si pisuvam vo temava ,izgleda i sam ke bidam na rodendenot.
..ako saka da mi pravi drustvo nekoj-a...ve na plostadot .
..do grobot na Aleksandar...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би дошол ама не ми се верува дека ќе дојдам ...... не дека не можам туку да не расипувам супер дружба со супер луѓе ...............
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тапа организација годинава.. нема ништо од журчето а? штета... ќе беше интересно да видиме кој е кој... само 1-2 од форумов знам како изгледаат... штета што нема организација годинава...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da......
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas od istite pricini ne bi dosol Изменето од laki_bu - 14.Април.2010 во 22:47 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срекен роден ден, Идивиди
|
|
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |