![]() |
|
Дали и колку сте заљубени ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 151617 |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koga povekje,koga pomalku...vazno da leta po nekoja peperutka
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
sweety_f ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
LJUBOVTA E PREKRASNA, GI ZALAM TIE STO NE SE ZALJUBENI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
kako davanje krv...nekomu si spasil zivot, a ti si iznemosten
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
koga bev tinejdzerka...ne mozev da se odlucam za kogo sakam da se mazam
za Bajaga ili za Dragan Bjelogrlic
i...dodeka jas se mislev...nekoi pokvareni Beogragjanki gi kjarija
pred dva dena zastanavme da se odmorime od patot
na edna benziska pred Nis
i zamislete koj drug bil isto taka umoren???? a??? a??? vi teknuva????
![]() ![]() ![]() (doduse poubav bese koga ne se farbase....ama sega pak ne kje sitnicarime, neli
![]() Tipacov piese kafinja, sokovi...drn..drn..kako sto e red,
fino-lepo si stana i si zamina v kola
kelnerkata trcase po nego - zaboravi da i plati
A jas....celo vreme go gledav eve vaka
![]() ![]() i kolegite si bieja majtap so mene
a jas smotanica ne sobrav hrabrost da mu recam "aj se slikame, bbbeeee....."
![]() si plati....se izvini "jos jednom" i......si zamina zasekogas od mojot zivot
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
пеперутките во стомакот се сеуште тука
периодично ги има помалку или повеќе
ама тука се
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da be, zaljubenost, da ja mislam so prai koga ne e so mene, na kogo mu se smesi, moze i raka na ramo mu stava
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Da zaljubena,samo sto mi vredi koga ne mi veruva...a mozebi se pravi deka ne mi veruva,samo za da cuvstvuvam vina deka ne sum mu pokazala dovolno,za da dobie prostor i opravduvanje da si seta so drugi,zatoa sto ko bajagi mene ne mi bil tolku vazen,pa samo si igram so nego i go baram koga mi e dosadno...
![]() ![]() ![]() I vekje resiv da ne priznavam dali i kolku sum zaljubena!!! |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Premnogu sum zaljuben
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Zaljubena sum da, ama kolku nemozam da odgovoram... zatoa sto nemozam da izmeram.... Ama sekogas koga ke si go postavam prasanjeto "Zosto go sakam?" i koga nema da mozam da odgovoram , togas znam deka go sakam mnoguuuuuuu
![]() |
|
![]() |
|
Emilija_90 ![]() Група ![]() ![]() Милото Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Да,сум заљубена...премногу...али далечината не има разделено на подолг преиод
![]() ![]() ![]() |
|
Experience...is simply the name we give our mistakes.
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Zaljubena izgubena...ni jas ne znam kolku...letaat peperutkite,samo da ne dojde nekoj bumbar..hehe
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
niti mozam da opisham,niti mozam da naslikam...
|
|
![]() |
|
Jas sum tolku zaljuben da i najdobrite glumci mozat da mi pozavidat
|
|
![]() |
|
vikgay ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
ja sum zaljuben vo sebesi toa e ogromna ljubov
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |