|
Гигантски знамиња за подигање на национална свест |
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Автор | ||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знамињата се ставени од кметот на соответната населба.Независно од која партија е.А и подобро е да стават некое преголемо знаме одколку да се чудиш каде се ти парите од даноците.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и подобро е да стават некое преголемо знаме одколку да се чудиш каде се ти парите од даноците.
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Анастеа - 22.Ноември.2010 во 13:59 |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
штом мислиш дека бугарштината е виновна да се вејат из Скопје прекрасни македонски знамија значи си далеко од вистината и немаш појма што се случува во градот ти
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo da vidish , brat , mene od shto mi se povrakja,...i na milioni drugi vo zemjava....
ama eve, ochigledno vakvi stvari ne dopiraat do tebe:
..se dodeka postojat vakvi raboti vo tvojava ljubena zemja! Изменето од Анастеа - 22.Ноември.2010 во 14:09 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога доаѓам во Македонија и до автобуската ,токму спроти албанските населби има огромни македонски знамиња ....и вие пак сте незадоволени.Се што е направено во последниве 3-4 години ви смета ,а не ви смета споменикот на Скендербег каде го гледат сите странци кога влегуваат во главниот ви град....
Изменето од Анастеа - 22.Ноември.2010 во 14:10 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ima pravo,...sproti...zatoa shto vnatre vo albanskite naselbi , teshko deka nekoe makedonsko zname ke ja prezivee nokjta!
ili nema pojma shto znachi sproti vo makedonskiot jazik,..ili neshto drugo e vo pitanje,....
Изменето од Анастеа - 22.Ноември.2010 во 14:11 |
||
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми пречи брцкање во мојот џеп без МОЕ одобрение и ми пречи кога некојси однадвор...или однатре а однадвор...соли памет за работи кои не се за дискусија...ептен се провидни...Се работи за обичен КРИМИНАЛ затскриен со божемен патриотизам...И будалите го гледаат тоа а и им е јасно...
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
velat deka se potrosija mnogu pari na znaminjata
me interesira kade otidoa istite pari na neznaminjata isto mnogu pari na lavovite a kade se istite tie pari na nelavovite . gledam strasno mnogu pari se strosi na nesta, koi se gledat tolku mnogu sto glava boli me interesira kaj idele pari od koi glava boli na nenestata??? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...taka shto...800 000 000 evra se triipol pati !!! pomalku od,...3 000 000 000 evra!
ete taka e mozno !
...na tie shto ne im e jasno kako ....bilo mozno!
|
||
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako e mozno da nema aracinovo kanalizacija???????
dodushe nema ni golemi znaminja\\ mozebi zatoa edno ide so drugo |
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kanalizacija i ke im napravat...koga -togash ,
samo ne veruvam deka nekogash tamu i tvoeto zname ke go veesh!
|
||
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za zal da
no toa ne e poradi takvi ko mene nego poradi takvi ko tebe |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |