|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 30> |
Автор | ||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Parketi ne se prijavivaja od princip.Ne se festivalski bend i odenjeto na evrosong minatata godina bese samo za da bidat zabelezani.I na makfest isto.Cista komercija. Naskoro vrakanje na korenite!!=)) |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZNACI SE PRIDRZUVAAT NA SVOITE PRINCIPI.....
Изменето од Gabriela_S - 08.Март.2009 во 19:16 |
||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Something like that!! |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OT bend ftori na Beovizija....Prvi ....kako li se vikaja so pesnata "Cipelica" pobedija..Koj ke ima sansa da vleze vo finaleto ...ke vidime vo Moskva!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh voa srbive evrovizija u GRAND SHOW ja pretvorija
|
||
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
katastrofa.....poruzni pesni ne sme imale do segas..ako NEXT TIME osvojat bar 50 poeni u polufinaleto castam TEQUILA za site ...za finaleto ic i da ne praam muabet...ako vlezat na site vi plakjam charter let Skopje-Moskva-Skopje
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
(ovoj post go prativ i na muzichki vesti ama i tuka odgovara )
Sega bash ja najdov i ovaa informacija deka Gruziskata pesna JA DISKVALIFIKUVALE, zaradi politichkite provokacii shto gi nametnuva so samiot nejzin text kade preku igra na zborivi go ismejuva Ruskatiot premier Putin. Ponudeno im bilo da go izmenat textot ili pak da izberat druga. Prijatno me iznenadi ovaa vest, zoshto sepak ne veruvav vo celost na moralnosta i ispravnosta na ovaa EU komisija. Megutoa ochigledno e deka i tie samite ne sakaat DO KRAJ da si go izgubat avtoritetot, pa oddatmu i ovaa odluka.
Грузија дисквалификувана од Евросонг
Ako pak dobro ja slushate pesnava mozhe ke primetite NEKOLKU delovi od nea deka se ISTI so drugi pesni....a celata e samo nekoja meshavina na veke slushnato i videno.
- Pochnuva so Billy Jean (Michael Jackson)
- Prodolzhuva I'm Outta Love (Anastacia)
- A kulminira i zavrshuva so nekoja drag-queen (pederska) muzika od stilot na Priscilla, Queen of the Desert.
Nishto posebno, samo provokacija, imitacija i pederizam!
|
||
pcelickata Maja
Нов член Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se slozuvam, i jas mislam deka podobro pee od Aleksandar! Malce go bev precenila Aleksandar ama sega gledam deka ustvari ne e tolku dobar! Kristijan treba samo malce da se opusti! i imase mnogu podobar nastap na skopskiot festival |
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
26. март 2009.
Next Time одлично звучат на српски и на англиски песните можете да ги слушнете овде http://www.mmm.com.mk/default.asp?ItemID=ABCFCA625FC7BE4A959D1F4A29989D2F |
||
_tanas__
Нов член Регистриран: 27.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гласајте за нашата песна BG - нема друга како неа ! We are the winers!!!
Од анастеа: Основен јазик на форумов е македонски, и те молам да го почитуваш правилото. Изменето од anastea - 27.Март.2009 во 16:08 |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми се допаѓаат и двете верзии,ама сепак на македонски мислам според мене дека ќе звучат најјако..сепак сеуште не стојат баш најдобро со српскиот акцент некако,англиски е ок,ама македонски си е македонски..емоцијата најубаво си доаѓа до израз.. |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj neka si peat na makedonski, toa peenjeto na angliski mi e epten glupo ne samo za nasive tuku za site na Evrovizija sto peat na jazik koj ne im e majcin.
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ostajte si gi decata neka si peat i neka go pokazat toa sto najdobro go pravat. Mnogu euforija ne ni treba pred Evrosong zasto site znaeme kako pominavme minatite godini bez razlika kakva pesna i vokal imame.
A za srpski jazik mislam ne treba da stane ni zbor. Nie sme makedonci i treba so makedonski jazik da se pretstavime. epa so sreka neka im e. |
||
IdiBegaj
Сениор Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A da kazese nekoj datumot na Evrovizija ,jas malce sum zaboraveno staree covek sta kjes |
||
Zivi bili pa videli,.......
|
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |