|
Најубавите стихови во Библијата |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 98> |
Автор | |
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Домот на Мојот Татко има многу живеалишта; ако не беше така, Јас ќе ви кажев, зашто одам да ви приготвам место. Ев. Јован 14:2 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изреки
|
|
Blagoj_s
Сениор Регистриран: 28.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 3057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто Јас ги знам Своите замисли за тоа што имам намера со вас - зборува Господ - замисли за мир, а не за несреќа: да ви дадам иднина и надеж. 12 Тогаш ќе Ме повикувате, ќе доаѓате кај Мене, ќе Ми се молите, и Јас ќе ве слушам. 13 Ќе Ме барате и ќе Ме најдете, зашто ќе Ме барате со сето свое срце. ==Еремија 29:11-13 ; Библија==пред 21 часа |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
alf
Сениор Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од alf - 20.Септември.2011 во 16:27 |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господ е со вас, кога сте вие со Него; и ако Го барате, ќе - допушти да - Го најдете; ако, пак, Го оставите, и Он ќе ве остави. 2 Лето. 15:2 |
|
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А Исус, кога погледна на нив, им рече: “За луѓето тоа не е можно, но за Бога се' е можно.” Изменето од spiros - 15.Септември.2010 во 23:37 |
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Песна над песните
Кажи ми ти, кого го љуби мојата душа: каде пасеш? Каде одмараш на пладне? за да не скитам, барајќи те, околу стадата на твоите другари! Ако не го знаеш тоа, о, најпрекрасна меѓу жените, излези и следи ги трагите на стадата, и паси ги твоите јариња околу пастирските шатори. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alf
Сениор Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од alf - 20.Септември.2011 во 16:28 |
|
Blagoj_s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
9 не враќајте зло за зло или навреда за навреда, туку, напротив,
благословувајте, зашто сте повикани за тоа, за да наследите благослов. ==1во Петрово 3:9 ; Библија== |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потоа Исус им се јави пак на учениците, на Тиверијадското Море; имено, им се јави вака: Симон Петар и Тома, наречен Близнак, Натанаил од Кана Галилејска и Зеведеевите синови, и други двајца од Неговите ученици, беа заедно. Симон Петар им рече: „Одам да ловам риби!” Му рекоа: „Доаѓаме и ние со тебе.” Така излегоа и влегоа во кораб, но таа ноќ не фатија ништо. А кога се разденуваше, Исус застана на брегот; но учениците не знаеја дека е Исус. Исус им рече: „Деца, имате ли нешто за јадење?” Му одговорија: „Немаме.” А Тој им рече: „Фрлете ја мрежата оддесно на коработ и ќе најдете.” И така, ја фрлија, и веќе не можеа да ја извлечат од мноштво риби. Ев. Јован 21 ] |
|
|
Blagoj_s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
23 Им рече уште: „Вие сте од долу, Јас Сум одозгора; вие сте од светов, Јас не Сум од светов. 24 Затоа ви реков дека ќе умрете во своите гревови; зашто ако не поверувате дека Сум Јас, ќе умрете во своите гревови.” 25 Тогаш Го прашаа: „Кој си Ти?” Исус им рече: „Имено тоа, кое ви зборувам од почетокот. ==Ев. по Јован 8:23-...25 ; Библија== Изменето од Blagoj_s - 26.Септември.2010 во 12:12 |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
Blagoj_s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10 Испитувајте што Му е угодно на Господа! 11 И не бидете соучесници во бесплодните дела на темнината, туку подобро: прекорувајте ги! 12 Зашто е срамно да се зборува и за она што тие го вршат потајно. ==Послание до Ефесјаните 5:10-12 ; Библија== == Изменето од Blagoj_s - 27.Септември.2010 во 11:38 |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |