IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - EURO 2008
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

EURO 2008

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 79>
Прашање: Кој ќе биде новиот европски шампион?
Одговор Гласови Статистика
11 [17,46%]
11 [17,46%]
1 [1,59%]
16 [25,40%]
7 [11,11%]
7 [11,11%]
3 [4,76%]
7 [11,11%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:37
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

точен резултат Холандија - Италија 3:0 да не речите после не сум ви кажал
cccCCCCcccccCCCCC....more more usta!!!!лутиналутина
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:37
хехехехехцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење батали фудбал за моите очи се фати голема%20насмевка еве ме бе планирав да дојдам петок сабота недела за Прилеп  и дознав на мајка ми и е у сабота роденден тага а се ми беше испланиранотага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:38
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by Vardar1947 Vardar1947 напиша:

Засега само еден гол поклон им дадоа на Холанѓаните .....офсајд беше и те како! Само не е речено за џабе-СУДИЈА ПЕДЕР!!!!!!!!!!!!!!

Mila nema ni ofsajd ne e ni sudijata peder....ima novo pravilo...Panuci lezese do golot i ako bese ispadnat od terenot....nema ofsajd
мило ...мала поправка не лежеше до голот...беше метар подалеку од голот на десно и потоа се фрли по топката....намигнувањеголемо%20гушкање а за нови правила поим немам...загриженост

nema veze kaj bil sto bil bitno golot se vazi

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:38
битно ја отспав голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:39
Ajde koj e za pivo da ja slavime pobedata na holandija

Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:40

хехехехехцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење батали фудбал за моите очи се фати голема%20насмевка еве ме бе планирав да дојдам петок сабота недела за Прилеп  и дознав на мајка ми и е у сабота роденден тага а се ми беше испланиранотага

e se vadhish samo

Изменето од Zdravko81 - 09.Јуни.2008 во 22:40
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:40
а може без славење а да има пиво ? голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:40
Originally posted by Zdravko81 Zdravko81 напиша:

Ke ja baknesh majkati ednash od mene za rodenden i ke i cestitash rodenden, a za propustite shto gi pravish ke platish pokasno.
големо%20гушкањетенкс ке и честитам од тебе трепкање а може некад да ти текне и ти да дојдеш накај Ск намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:41
Bebus za tebe nema pivo samo sokce

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:42

Bebus za tebe nema pivo samo sokce
чеј кај ми е текилата голема%20насмевка
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:51
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

точен резултат Холандија - Италија 3:0 да не речите после не сум ви кажал

cccCCCCcccccCCCCC....more more usta!!!!лутиналутина

ех сеа и ти колешке......се знаеше тоа.... или пак ќе речите дека сум ве лажел сеа... хахахаха.......ај не изгубија од кој знај кој него од the EUROPEAN CHAMPION 2008 - NEDERLAND.........не мора да се срамите сеа
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:54

pa na holandija im falat be 4 najdobrite igraci i pak celo vreme igraat podobro....Italija odi si doma

аииииииииии ами и Робен и Ван Перси да играа од почеток........што ќе беше? .....седумка(7+) хахаххаха ........што да кажам........сјајна феноменална игра на шампионот на ова првенство.....без коментар........ ги пикнаа во шише жабарите.....ок тие си го однесоа.......сеа на ред се французите ......хахаха
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:54
и сеуште стои само мојот глас за Холандија..........цЦцЦцЦцЦцЦц..........
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 22:59
a rajen babel od liverpool ??? da bese on tuka +8

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 79>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.