![]() |
|
ИЗБОРИ 2008 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15161718> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma jok kje bideme debeli i portokalovi
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
se nadevam ne za dolgo
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
so ti e tebe gajle koj e na vlast so takvo dupe ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() |
|
![]() |
|
Мишичасти ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Искрено не.... така мислиш.. бидејки сме на различен state of mind... простотилаку ....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
аууууууу овај некој од владата е бе.........
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Partizanite vo Ohrid slavat....
Koj i da pobedese site se debili pa taka da videte kako se urla niz grad, dali lici toa na nesto... http://www.megastar.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=135&Itemid=37 |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Sega Gruevski so kogo ke kualicira?????????????
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Со коалициониот партнер...хахахахаха...! |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
![]() Изменето од xxll - 02.Јуни.2008 во 02:47 |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ехххх, требаше на време да се мисли на се...и на време да се информира...сега не знам, јас не сум информирана, не сум од тука... |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..so kogo i da koalicira... nema narodot da mu zameri bidejki e jasen megunarodniot stav deka vo vladata zadolzitelno mora da ima participient od albanskiot blok....a i Ahmeti i Taci imaat isti baranja... ne se razlikuvaat mnogu... no i so koj da koalicira mislam deka ministerstvoto za obrazovanie e vreme da go prezeme nealbanec... bidejki samo so dobro obrazovanie.... ke se izbegnat site ovie situaciii...ako e za air dosta e od dvajca ministri Albanci... da vidime treta majka shto ke napravi....
|
|
![]() |
|
Јас ке замерам ако коалицира со ДУИ. Мене сеуште ме држи меморијата и не сум подлежна на амнезија!!! Верувам дека и поголемиот дел од македонците, кои вчера му ја дадоа довербата ги служи меморијата!!! |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
So ogled na toa deka razlikata megu DUI i DPA ne e golema, nema pricina da go menuva koalicioniot partner.
Vo sekoj slucaj ke bide interesno da se vidi. DUI ovoj pat ke nema alibi da go bojkotira sobranieto ili sepak ke izmislat nesto. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |