|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 55> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Акни ја од клавирот (со сонот мислам) и нема да те гњави веќе...
Инаку јас сонував во црно-бело, нешто како нем филм Обично сонувам многу глупи, претерано глупи соништа, па така и овој Нишчо посебно |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sonuvam denje...ponekogash nokje!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелее недајбоже да ја мавнам со клавиро,тогаш че ми ја извај сачмарката и готово |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонував...
глуп сон ама ај ќе го кажам... Су се шетала со братучед ми во Охрид покрај кеј Но наеднаш не збркало нешто, нешто како сениште И цело време сонот беше со трчање |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
понекогаш во сон се појавува баш тоа од што се плашиме.
Многу често сонувам и јас такви нешта... ноќеска јас сонував се без врска од минатава недела настани: гитара, југо, фејсбук, форумов, забари.... и така п.с. мони, многу ти работи фантазијата, нема што... ко во грчката митологија. Демек, ако ми ја пресечиш на ламјата главата, 2 ќе и пораснат. Исто и ти со професорката Изменето од volkswagen - 13.Јануари.2010 во 13:52 |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma gluposti.... ceca pravela koncert na tvrdina.. a jas sum pominuvala pokraj... kosmar!
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пловам со чамец по една бистра река,а по реката како островчиња мали, и некој ме поканува како на пиење, и застанувам со чамчето, следи некој пријатен разговор, па што знам како украси од мраз...многу убаво. Со мене е човек кој на јаве не го познавам а во сонот е познат и ми е пријатно.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо не сонував
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ова ми текна сега, пак во сонот имав “сцени“ со непознат град. Ова ми се случува бар 3-4 пати неделно во последно време. Град непознат за мене, и така, со убави стилски градби, украсни столбови, стакла, убави улици...Многу е живописно. Ако некој се разбира од ова ме интересира што значи тој елемент-сонување непознат град.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не памтам...
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mi pagjale zabite, eden po eden.... i znam deka bev mnogu razocharana oti mi padnale
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сонував сон за хаити ама го заборавив
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу кучиња ме замараат по соништата во последно време, од сите раси и величини, ама нешто сите ми се 'насскани, не ме милуваат многу, многу.
Што ли ќе значи?
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neprijateli, pazi se....no, se dodeka ne te kasnalo kuce, ne e tolku loso...
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |