![]() |
|
Која е најисправна религија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 21> |
Автор | |||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Инаку имав еден пријател кој им штампаше Библии на Јеховите, имено, тие ќе му донесеа Библија од Д. Хаџиконстантинов преводот, а после он вадеше некои страни и вметнуваше нешто друго што ќе му донесеа и укоричуваше како “ни лук јал-ни лук мирисал).
Меѓу останатото, промените беа во фамозната запирка кај: “Вистина, вистина ти велам, уште денес ќе бидеш со мене во Рајот“-а они тоа го правеа “Вистина, вистина ти велам уште денес, ќе бидеш со мене во Рајот“ Ххехехе, демек немало разбојникот дента во рај, него...некогаш. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
hr.lucky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
||
jas ednash ispiv kafe so ovie na tom kruz kako bea ......................dijanetika.hhabard saentolozite de ,abe toa shto dosada e ,ne se razbirat i ne i ne i ne ,neti pisma neti zvono ,pa pismeno prac'av da ne mi pracc'aat broshuri,pokani 300 chuda,da ne mi zvonat cela odiseja da gi maknesh
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Има тема за Јеховините сведоци, нека пробуричка КГБ и нека ја живне, за да не го оптоваруваме поффорумов |
|||
|
|||
![]() |
|||
deyan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
||
hr.lucky ako pripajas na nekoja religija mozez da kazes koja si a ako sakas i na licna poraka
|
|||
![]() |
|||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
||
има таква тема, освен ако не е избришана
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
![]() |
|||
||
Па и јас не им кршам атер, ќе им земам некоја Стражарска Кула и она другото Разбуди се, па си ги пролистувам, да видам до каде се
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
E a kade ja najdovte trevata pa vaka dobro ste se nafafale dajte mi i na mene i jas sakaaaamm za da mozam da se priklucam kon diskusijata de..
![]() ![]() ![]() |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
hr.lucky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
||
ajde ako ima jehovljevi svedoci da otvorat edna tema pa da vidime od prva raka kakva e rabotata so niv,da iznesat nekoe viduvanje nekoja teza neshto da se zapoznaeme malku...
|
|||
![]() |
|||
Azrael ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
||
Они со тоа мислат дека ви прават услуга. Тоа тие со задоволство го прават. |
|||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
deyan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
||
hahahahhaahahaahahahahaahahaah
|
|||
![]() |
|||
||
Мирољубиви се де, мирољубиви, само агресивни во ѕвонењето по врати. ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
||
Vo red. Sega mozam mirno da spijam... |
|||
![]() |
|||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
||
ок, еве ќе се поправам, вистинската се
![]() |
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |