![]() |
|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 70> |
Автор | ||||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Е,таму тешко дека некој може да го среди!Тоа му е животното убедување на човекот. ![]() И мајка ми му замера за тоа ![]() |
||||
![]() |
||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|||
Moz nema da ne primat vakvi....bezimeni????
|
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
Него ...нагалено го викале... СЕ ГАЏА...
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Ma so zboris, vide li so pesna odbraa...pa deca so posebni potrebi podobro ke izvedea
|
||||
![]() |
||||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|||
mamicko ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
па затоа реков,... за вкусови не се расправа ![]() |
||||
![]() |
||||
jas ili nie ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
|||
gledate kako ja svati porakata ovaj so baciloto
|
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Ova pesna bese ? ovaa so ja odbraa
|
||||
![]() |
||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|||
мислам дека беше последен Горан некој си
|
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
![]() |
||||
|||
Mi se povraka
|
||||
![]() |
||||
jas ili nie ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
|||
strouberi barem bese vkusno na tekst
|
||||
![]() |
||||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|||
Јас сум задоволна од избраната песна
но самата манифестација ги исполни очекувањата беше МИЗЕРНА како и секогаш |
||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||||
![]() |
||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|||
...А, КОСОВА ЌЕ УЧЕСТВУВА ..ВО БЕЛГРАД(АКО ОСТАНЕ ЧИТАВ ДО ТОГАШ...)
![]() ![]() |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
![]() |
||||
|||
Otsega i ja ke stanam pejac...kako sekoj moze...mozam i ja
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |