![]() |
|
Фан клуб Милан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 27> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I koga site go otpisaa predvreme od ligata na sampioni, Milan uspesno po prvite 3 boda...vo Marsej 1:2...Dvoen strelec i kako mnogu pati dosega Super Pipo Inzagi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Галиани: "Ќе го победиме и Реал Мадрид"
![]() Напред Росоњери
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
2man ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Катастрога со Бари едвај одеа. Мора малце да го одврзе кесето и да купи еден добар плејмејкер како што беше Кака. Барем да биде 10% што беше Кака ке тргне играта на подобро. Со Реал се надевам на победа али без организација само Пипо од корнер или да одглуми пенал може да се даде гол. позз
|
|
![]() |
|
2man ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Катастрофа со Бари едвај одеа. Мора малце да го одврзе кесето и да купи еден добар плејмејкер како што беше Кака. Барем да биде 10% што беше Кака ке тргне играта на подобро. Со Реал се надевам на победа али без организација само Пипо од корнер или да одглуми пенал може да се даде гол. позз
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Е па еве ти потврда за катастрофата оваа година,очајни се Милан оваа година,изгледа Леонардо не го бидува за тренер
![]() ![]() ![]() Најслаб старт на Милан во последните девет години
![]() Така, со по две победи и порази и три нерешени резултати, Милан го повтори ефектот од сезоната 2000/01 кога во истиот период беше предводен од Терим, а три кола подоцна на клупата седна Карло Анчелоти и ги водеше "росонерите" до пред четири месеци. Разликата меѓу тој и овој тим на Милан е што тогаш "росонерите" го победија Интер со 4:2, а сега беа понижени во градското дерби со 4:0. Освен тоа, во 2000 година Милан имаше 12 гола во првите седум натпревари, а сега само четири. Ако нешто сериозно не се смени во следниот период, на Милан му се заканува уште еднаш да ја пропушти Лигата на шампионите, вторпат во последните три сезони. |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Адриано пред трансфер во Милан!?
![]() Бразилецот има 27 години, а во април годинава го раскина договорот со Интер и се врати во татковината, првенствено поради желбата да се излечи од депресија и алкохолизам, но многу брзо потоа потпиша и договор со Фламенго. Во меѓувреме одигра 22 натпревари и постигна 15 гола, а полека се враќа и во репрезентацијата на Бразил. "Уште додека настапуваше за Интер постоеше можност да се пресели во Милан. Сега нема никаква пречка за евентуален трансфер кај 'росонерите'", вели агентот на Адриано, Жилмар Риналди. И покрај приватните проблеми поради кои ја напушти Италија, љубителите на фудбалот во оваа земја и натаму Бразилецот го нарекуваат Император. Покрај Интер, на "Чизмата" тој играше уште за Фиорентина и Парма и сето тоа во периодот од 2001 до 2009 година. Ако навистина се пресели во Милан, Адриано ќе им се придружи на Андреа Пирло, Џузепе Фавали и Кларенс Сидорф, кои исто така во минатото настапувале за Интер, а сега го носат црвено-црниот дрес. |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Доколку се врати на спортски живот и повторно влезе во форма Адријано би бил многу големо засилување во нападот на Росоњерите
|
|
![]() |
|
Milan : Roma
2: 1
Posle sokot vo prvoto poluvreme 0:1, kam bek za crveno crnite...Pato i Ronaldinj konecno si ja pronajdoa igrata
![]() ![]() ![]() potreban ni bese ovaa pobeda, da se povrati pobednickata atmosfera vo timot i malku samodoverbata
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAA MILAN!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
aLbaneso ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
namestena igra 99.9%
|
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
![]() |
|
aLbaneso ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Real M. - Ac Milan jas ke navivam za milan iako sum veren navivac na JUVEENTUS no Real ama bas ic ne go sakam
Изменето од aLbaneso - 20.Октомври.2009 во 00:22 |
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
![]() |
|
najtesko ke mi bide na Kaka
![]() Ако постигам гол против Милан нема да славам
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ајде вечерва да го собориме Релан на колена.
Росоњери навивајте од срце ![]() ![]() ![]() ![]() ВЕРУВАМ ДЕКА МОЖЕМЕ ДА ГО ПОБЕДИМЕ РЕАЛ Тренерот на Милан Леонардо верува дека неговиот состав е способен и покрај слабата сезона која ја имаат , може да го совлада Реал Мадрид на гостувањето. "Овој дуел доаѓа во одличен момент за нас. Победата над Рома ни даде одговор на некој прашања, против Реал треба да докажеме дека вредиме" изјави младиот бразилски стручњак пред дуелот од Лигата на Шампионите. "Реал има одлични фудбалери и се наоѓа во одлична форма. И за нив ова е специјален меч да одиграат против Милан. Дали би се обложил на позитивен резултат? Нема потреба да се обложувам на позитивен резултат, бидејќи ја верувам во позитивен резултат од Мадрид. Се среќаваат два клуба со големи традиции и се разбира дека има огромни очекувања од овој меч. Милан и Реал се клубови кој се почитуваат еден со друг и добро се познаваат и сите очекуваат нешто специјално од овој меч. Веќе го избрав составот кој ќе настапи за вечерашниот дуел, само можам да ви кажам дека Алесандро Неста ќе игра на овој меч" изјави Леонардо пред мечот, во кои двата клуба влегуваат со вкупно 16 трофеи во Лигата на Шампионите. |
|
|
![]() |
|
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odlicna utakmica, odlicna igra, deckite bea super!!! a posebno se raduvam sto Ronaldinjo i Pato ja pronajdoa svojata igra!!
Pirlo bese malku vo senka, no prekrasniot gol go "izvadi"!!!
Gol za najavna spica
![]() ![]() ![]() p.s. trebase da bide uste eden gol za nas...toj na Tiago Silva bese nepravedno ponisten...no koga imame pobeda vo raka toa i ne e tolku vazno!
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
НАПРЕД РОСОЊЕРИ
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |