|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 118> |
Автор | ||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE, NE E TEMATA HUMANOST, HUMANOST E NESTO DRUGO TEMATA E, VO SEKOJDNEVNIOT ZIVOT, SO SITE ISKUSENIJA OKOLU TEBE,
DALI VREDI DA SI DOBAR?
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДОБАР со значење - ВЕШТ, или ДОБАР со значење ХУМАН ( добродушен) |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AMA JA TUPIS, BE MAJSTORCEEEEEE..... OK, DOBAR VO SMISLA NEZLOBEN, NEPOKVAREN, NELICEMEREN, NEPREPREDEN, NEBEZOBRAZEN, NE-VODA-POD-ROGUZINA. IZMESAJ GO OVA UBAVO I STAVI GO VO CINIJA ZA SERVIRANJE. I??? KAKOV E VPECATOKOT???
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas veke napishav deka vredi-sekako,no....(mora sekogash ova NO da postoi)mi se sluchuvalo, i toa pochesto da mojata dobrina se pretvori vo potsmev i ironija od lichnostite kon koi sum bila dobra,sum napravila dobro delo,korisno za niv...itn.Pa si vikam...ok,...toa go pravam zatoa shto jas sakam,chuvstvuvam deka treba,milo mi e poradi toa....a od druga strana...
pak toa no,veli...treba li da dozvolam pak i pak da mi se sluchuva isto???? Dali nekogash ste si rekle,e ,dosta mi e potsmev,nesakam da sum dobar,ako e ova blagodaram za storenata dobrina??? Sega ,znam...ke sripate site i ke kazete,ne treba blagodarnost ako veke si sakal da go storish toa..no,ajde malku naj,naj iskreno...kazete kolku od vas se nashle so podvoeni misli okolu ova??? |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како шопска салата со расолница. |
||
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една по една Еден наш пријател шетал во самракот на празната плажа во Мексико. Додека одел, забележал еден човек, очигледно мештанин, како постојано се наведнува и фрла нешто во водата... Кога нашиот пријател се доближил, видел дека човекот подига една по една морска ѕвезда од песокот кои биле исфрлени од водата и ги враќа назад, во водата.
Нашиот пријател се збунил, му пришол на мештанинот и му рекол:“Добро вечер, пријателе, се запрашав,тоа правите?“
“Ги враќам овие морски ѕвезди назад во океанот, знаете, сега е голема осека и сите овие останаа на суво. Ако не ги вратам во морето-ќе изгинат.“
“Разбирам, рекол нашиот пријател, но на плажава има илјадници морски ѕзезди, не можете сите да гио вратите во морето, премногу се. Освен тоа, ова се случува на сите останати плажи долж целиот брег. Зарем не гледате едноставно дека ништо неможете да сторите?“
Човекот се насмевнал. Се наведнал и подигнал уште една морска ѕвезда. Додека ја враќал во океанот рекол:“Барем сторив нешто за оваа“
Џек Кенфилд и Марк Хансен
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За тие што се однесуваат коректно со мене сум , а за тие што се однесуваат некоректно
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi se dopaga prikaznata... |
||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da vredi
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne vredi............sekoj so interesot
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА,АМА ВНИМАТЕЛНО. АКО СТЕ ПРЕМНОГУ ДОБРИ ЕДЕН ДЕН ЌЕ СИ ЈА ПОТРОШИТЕ ДОБРИНАТА ПА ВО ВАС КЕ ОСТАНАТ САМО ЛОШИТЕ СПОМЕНИ НА ВАШАТА ДОБРИНА
|
||
|
||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
do nekade si vo pravo
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edno e da bidesh dobar, drugo e da bidesh glup i naiven i nikogash da ne go krenesh glasot. |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ГЛЕДАШ ЗБОРОВИ И КОМПАРАЦИИ ШТО НЕ СУМ ГИ УПОТРЕБИЛ.нИКАДЕ нИТУ КАЖАВ, НИТУ ПАК ЈА СПОРЕДИВ ДОБРИНАТА СО НАИВНОСТ И ГЛУПАВОСТ. тОА Е САМО ОБИЧЕН АФОРИЗАМ |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |