![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 52> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da ima specijalen prekinuvac koj ke ja gasi sijalicata vo wc pri pogolem napor
|
||
![]() |
||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
Дааа, гррреешка! ПРОСТУВАЊЕТО МЕ ПРАВИ ПОСРЕЌНА ете. фалааа ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pa poprostite se posrekni vo prosek
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
zimava ke me napravi posrekna ako ednas vekje si zamine
![]() jas vsusnost sum najsrekjna vo leto
me pravat posrekna fustancinja i sandali, ocila za sonce i sesiri. pa posle plaza....more.....nema apchihu..., nema paracetamoli i cajcinja
sto drugo treba za srekja????
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
|
Znaci leto, sandali, ocila za sonce...eeee...pocna da azdisuvas
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
naprimer crveni lica i baknezi na -10
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
nema vekje -10, sorry...sega ide moeto leto
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
oki
togas kje nema za tebe crveni lica i baknezi na -10 nego gushkanje pod erkondish a toa nema filing |
||
![]() |
||
|
Da mi dade bar edna forumdzika, a ja posle ke si podlaznam deka bile poise
Iiiii...imame seks i istovremeno recitirame stihovi...iiiiii ! Изменето од zbunet - 27.Март.2008 во 08:11 |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
...nishto..........
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
bez pari,...nema ni srekja!,..,...pa i se drugo da ti e ,..potaman!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
DENESKA SAMO POZITIVNI LUGJE MOZAT DA ME NAPRAVAT POSREKNA.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ЕДЕН ПОВИК ОД ГРЦИЈА, КРАТОК, ЕПТЕН КРАТОК - ДОБРО Е...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...vo momentot...edno kafe...po principot...sezame..svari se...
Изменето од mamamd - 28.Март.2008 во 22:22 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |