![]() |
|
Колку ви е важно жената да доживее оргаза |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 23> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
слободно прашај што не ти е јасно |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Sto i da te prasam, samo filmovi kje mi preraskazuvas...
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
некој мора .... да те едуцира |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Momci dolu pistolite .... t. e oskarite .... t. e ...... abe aj dosta
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Ne gi skratuvajte lugeto vo umetnickoto izrazuvanje...
![]() Toa e cenzura!!! Abe daj zabranete mi pristap na forumo najubo... ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Па битно е....многу е битно...
![]() Треба ли утре да ме пофали лево-десно....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Togash se zeznala sama sebe...Partnerot sgurno ne....... ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....cit Bijonse 1 ....Истражувањата покажуваат дека и мажите одвреме-навреме глумат оргазам.
..mozebi
![]() Заедно со ерекцијата, машкиот оргазам пристигнува со серија контракции, по кои следи ејакулацијата. Веднаш по тоа, пенисот се спушта. Многу лесно, кога мажот има презерватив и ејакулацијата не е видлива (normalno..kako ke vidis vnatre,osven da go pocuvstvuva mlazot..tn..шприц Далеку од тоа дека алкохолот стимулира бидејќи алкохолот има депримирачко дејство врз мозокот, а мозокот има важна улога во сексуалната реакција. .....tek ako se napijaaaamm...ludorii!!!za vino i da ne zboruvame...
![]() Ако презервативот не му одговара, ако е премал, може да го ограничи дотокот на крв во пенисот, особено ако презервативот е ставен пред целосната ерекција, а тоа секако влијае и на оргазмот. Многу од мажите сметаат дека презервативите се нужно зло. Иако презервативот е неопходен за сигурниот секс, има некои мажи што не се чувствуваат комотно кога го користат презервативот, а тоа им влијае на уживањето и на оргазмот........... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Последната работа која сакате да ја направите кога се чувствувате помалку загубени е да прашате за помош, особено кога се работи за помош во кревет. ..ja bi da probam takticko-pokazna na lice mesto!
![]() ...ne mozam za ziva glava da ja najdam taa tocka...!sekoja li mora da ja ima?...sturam nasekade...jok.. pak ne ja gledam ,mi se maglat ocilata,moze li da e toa? ![]() Изменето од zagor - 04.Декември.2009 во 15:37 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Зошто жените глумат оргазам?
Машките сметаат ако нивната партнерка не доживее оргазам значи дека не уживала во сексот. Но факт е дека секоја жена го прави тоа барем еднаш во животот - одглумува оргазам Се поставува прашањето зошто тоа го прават, дали поради тоа, врската да останe цврста или партнерот да не мисли дека не ја задоволил. Анкетите покажуваат дека тоа се двата најчести одговори. Меѓутоа глумењето на оргазам нема да донеси ништо друго освен незадоволство и на партнерот никогаш нема да му дадете прилика да му кажете што ве носи во транс. Но зошто сепак жените тоа го прават? Досаден секс Искрено, секој секс не може да биди добар. Без разлика на вложениот труд на машкото ако девојката не е расположена за секс тогаш тој ќе ѝ биде досаден. Во секој сличај сексот ќе биде површен и жената ќе го доживее како нешто сувопарно. Ако знае дека оргазмот е единствена можност сексот да заврши ништо не и преостанува освен да го одглуми. Оргазам нема да има Со жените кои оргазмот го доживуваат ретко или готово никогаш, тешко е. Треба добро да ги познавате, да го слушате нивното тело и она кое ги возбудува. Жените понекогаш се срамат и со партнерот не зборуваат за сексот. Сметаат дека подобро е да го одглумат оргазмот отколку да се изложени на незгодни прашања на партнерот. Немаат време Одглумуваат оргазам зошто им се брза, карактеристично за жените кои живееат за кариера. Кога доаѓа до одбројување на последните минути не можат никако да се опуштат бидејќи стално чекаат да помине сексуалната активност за да се посветат на своите обврски. Сексот го земаат како една работа во својот пренатрпан распоред. Лошо расположение Жените не се секогаш расположени за секс, без разлика колку партнерот е упорен во наговарањето.Чести причини се главоболка и мачнина, но сепак со наговарање се сложуваат на секс. Во случај никаква игра да не може да ги пробуди од првата состојба, тогаш глумат оргазам. Досада и болки Изменето од емил - 24.Февруари.2010 во 23:04 |
|
![]() |
|
pansako ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 16 |
pa bitno mi e.kolku mi e pobliska tolku pobitno.znaci sme se nasle na ista frekvencija,sto otvara moznost za pogolemo zblizuvanje
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
првите 10 секунди...
додека јас...... мене многу ми е битно... и она да сврши... а после... |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
после?
што после? м? |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
е што после де... ![]() да чека еден ден... а бе многу е... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |