|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 16861687168816891690 1869> |
Автор | |||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
nema da se strese zasto instantno ke smrzne....a za upotreba..i taka smrznat ke go klukat pticite...a i po nekoja dzukela ke go pomoca
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
........kakva muda....marijanova.......
|
|||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
hello Marija..ostaj...nekoj zalutan strumf..uste ne moze da se snajde na pazarot
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
platinum
Нов член Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
може и од белог лабуда него бабице, поклоните не се за такви лоши работи, поклон се чува ако е од срце, у срце, не се замрзнуе внимание никад |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a be strumfce...sum dobivala i fakeli poklon..i doma ne sum gi zapalila..nego nadvor...sto tolku se cudis
|
|||||
|
|||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...Granny.......mnogu zalutuvaat bre nesto.......zivi izgubeni
|
|||||
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
.......novo vikas ,a.......ama ova poveke mirisa na roba so popust.......poradi datata za upotreba
|
|||||
|
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...nekoj nikogash nema da nauchi...ima i takvi...ponavljachi...
|
|||||
platinum
Нов член Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
е забораив да ви кажам, да не забораам,
за сите дупегрижници, шо пуштава мои логови кај моира, имам поклон нивни логови од по форумиве на цд на нивните ценети сопруги девојки и фамилијата... срекна нова година ви посакуем и празници |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...sakas da kazes....sto bi reko Zika Pavloviç.".......e sad poçinje dramaturgija".......
|
|||||
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 16861687168816891690 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |