![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16791680168116821683 2229> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DALI E TUKA SE POD KONTROLA?????
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Devojce,...i crna SI PRAVATA TI,,,
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Trucker... SE E POD KONTROLA...POD MOJA KONTROLA. |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
NAPRAVI "MINIVAL"
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
TRUCKER...KOJ FILM TI SE VRATI...
EVOCIRAS NEKOI SPOMENI...
VCERA??
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KAKO USPEVAS? VO STO SE KRIE TAJNATA?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
MINI +VAL +MINIVAL
NEMOJ TRUCKER.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Деловни грешки и реакции
Да речеме, на работа сте направиле стварно глупава грешка. Ако мислите дека реакцијата на вашите препотставени ќе зависи од видот и тежината на таа грешка, бааги се лажете. Нивната реакција ќе зависи исклучиво од висината на вашата плата. Проблемот може да се формулира на следниов начин: ![]() ПЛАТА (EUR) - РЕАКЦИЈА -------------------------------------------------------------------- ( 1) 200 - Како "глуп и неспособен", добивате моментален отказ. ( 2) 300 - Добивате строга опомена, случајот влегува во вашето работното досие. ( 3) 400 - Добивате строга опомена. ( 4) 500 - Добивате опомена. ( 5) 750 - Од вас ќе биде побарано следниот пат подобро да ја извршите работата. ( 6) 1000 - Ќе бидете замолени да ги презентирате новите методи на работа. ( 7) 1500 - Без реакција. За вашата грешка ќе одговараат соработниците од категориите (1)-(4). ( 8) 2000 - Добивате признание за неконвенционални методи и откривање нови перспективи. ( 9) 3500 - Вашиот начин на работа ќе биде прогласен за нова насока во извршувањето на работите во компанијата. Ќе бидете повикани од Управниот одбор и платата ќе ви биде покачена за најмалку 30%. (10) над 3500 - Вашата грешка ќе биде прогласена за стратешка одлука која мора сите да ја почитуваат. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
USPEVAM..TRUCKER..I UMEAM...
IMA TAJNA...AMA ZA SEBE SI JA CUVAM..NE JA DELAM..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SEKOGAS NA VAKVI PRASANJA, ZA UBAVITE RABOTI, KAZUVAM EDNO ISTO:
" PREMNOGU UBAVO ZA DA BIDE REALNO..."
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
MALECKO, STO E TOA "IDLE" NA MASSENGER?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
TRUCKER...MUDAR ODGOVOR....MI DADE,,
UBAVITE NESTA..SE NA NAJDALECNATA TOCKA SEKOGAS
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TRUCKER,NE SE ZIVEE SAMO OD IMPRESII I SPOMENI...
ZIVEJ VO REALNOSTA...
|
|
|
|
![]() |
|
TOA BESE REALNOST....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16791680168116821683 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |