![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16781679168016811682 1762> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
тука сум јас си ставав карминче
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bosic,ladnicko...znam...plus so cizmicki...a jas i kolega mi...goli...eptem...plus i zestini me fakjaa mene
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bosic...samo setkas..
A ti stavas karmince,ama ne se poznava...da ne go brisi nekoj uz pat...taka veli kolega mi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
море колегата твој стварно со голи раце онака секакви мисли да ти поминат низ глава
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Go provociram ponekogas Teta...kako on sto me provocira...sega znam deka ke izleze so nekoja LEGENDARNA IZJAVA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
|
|
![]() |
|
вал јас си го бришам сама со јазичето има убав вкус карминот
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E Bosa...kolegata moj...skoro gol...
Znaci tebe,sekakvi misli ti pominaa niz glava...lele...ne mi se veruva....a jas te gledam onaka od strana..mi deluvase kako da ne go zagleduvas...a ti,ona tajno si go shmekalaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
па поред толку типци што поминуваат само се облизнувам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
tocno taka, guzva bese |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ne si zaboravila Val, a kako bi zaboravila
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16781679168016811682 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |