![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16781679168016811682 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CUCO...
DENES E DEN ZA "PODIGANJE"ILI GO UTNAV DENOT??
![]() ![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ete gledate kolku e interesno perenje na prozori... hehee
moze i film da se napravi... doma .. kukna pomosnicka... vo suknjice...i futa... corapi nylon so crta... dekolte... so korpi... so korset... kosata vo prameni crna i plava... so beli narakvici do ramena... a mazot ja drzi skalata... da ne se zanisa... toj e tretata noglaka... a zname od tehnikata deka najstabilan figura e tronozec... kaj mazite ednata nogalka e pokratka i zatoa ne sme stabilni... uffffffffff ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
VCERA BESE...ZATOA DENES IMAM POVEKE VREME
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
CUCO...denes imas povekje FREEEEEE....ZATOA SI BUCHNA NA SAJTOV A>>
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
ЛА ФИЛЛЕ БРАВО ШТО НЕ СЕ ФАРБАШ...
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Глупи понеделници
Најверојатно зошто и самите не можеле ништо да направат во понеделник, група научници откриле зошто всушност сите ги мразат понеделниците. Причина - премногу спиење за време на викендот. ![]() Истражувањето покажало дека излежувањето во сабота и недела, го нарушува внатрешниот часовник на организмот, поради што на почетокот од идната недела се чувствувате уморни. Луѓето го користат викендот да го надоместат сонот што го изгубиле во текот на неделата. Меѓутоа, отплаќањето на долгот има и свои негативни страни. "Откривме дека дремките за време на викендот го расштелуваат редовниот ритам на вашето тело. Ова е доволно за да го измести неделниот сон и за да отвори место за понеделничкиот мамурлак," објаснува професорот од австралискиот универзитет Флиндерс. Испитаниците во текот на неколку викенди требало да си легнат подоцна од редовниот термин, но им било дозволено да спијат два часа повеќе. Тестирањето на примероци од плунка и хормоналните тестови покажале дека внатрешниот часовник на испитаниците доцнел околу 45 минути. Според резултатите луѓето доаѓаат на својот оптимум дури во среда од сабајле, меѓутоа тогаш тие почнуваат да седат до доцна навечер со што повторно се “задолжуваат”, што пак го отвора кругот. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
tochno e toa la_fille...
zatoa jas spijam samo tri saati dnevno... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Irence,devojceto IMA PREUBAVA CRNA DOLGA KOSA....MLADA E ZA BELI VLAKNA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Lele Vall, blagodaram
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Devojce,preubava kosa imas...iskrena sum...crna, gusta dolga...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ЕЕЕЕЕЈ ПОЛЕКА СО БЕЛИТЕ ВЛАКНА, ПА ТОА Е ЗНАК ДЕКА ЧОВЕК СОЗРЕВА, А СЕ ЗНАЕ ЗРЕЛОТО ОВОШЈЕ БРЗО ПАЃА ОД ДРВОТО т.е. ГО ЈАДАТ
![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
Blagodaram Vall, Zatoa ne sakam da ja farbam bidejki taka samo ke ja unistam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da,devojce...farbata e smrt za ubavata kosa...si znam po sebe..ama nema nazad..vekje 15 godini se farbam...od koi 9, plava
|
|
|
|
![]() |
|
Vall, Ako nekogas pocnam da se farbam togas ke bide pak so crna farba, ne sakam promeni
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16781679168016811682 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |